του ακτιβιστή

Είναι πραγματικά ντροπή για όσους συμμετείχαν αλλά κυρίως για όσους την ακούν online αλλά για όλους όσοι θα την ακούσουν όταν σελίγο την ανεβάσουμε στον ακτιβιστή (σ' αυτή την ανάρτηση).
Διπλή ντροπή γιατί η σύρραξη και οι ανεπίτρεπτοι χαρακτηρισμοί (κυρίως από την πλευρά του Δημάρχου Γιάννη Μαυρομάτη και του Προέδρου από όσο συγκρατήσαμε και θα το κρίνετε ακούγοντας το πλήρες  ηχητικό που θα προσαρτήσουμε το ταχύτερο δυνατόν) προήλθαν εξαιτίας της ακυρωτικής απόφασης για την έκδοση του προπαγανδιστικού εντύπου της διοίκησης Μαυρομάτη αλλά και της κριτικής που ασκήθηκε για το χαμηλό τίμημα του μπιτσμπαρ της Ριβιέρας.
Τραμπούκο χαρακτήρισε ο Γιάννης Μαυρομάτης τον επικεφαλής της Συμπολιτείας Σπύρο Κουζινόπουλο επιδεικνύοντας έπαρση και ανεπίτρεπτη αλαζονία. Ουσιαστικά ακολουθώντας την αήθη επίθεση που άσκησε εναντίον του Κουζινόπουλου και του Γιάννη Τσακμάκα ο πρόεδρος του ΔΣ Σπύρου Αδαμίδη.
Τα μέλη της Συμπολιτείας αποχώρησαν και οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης τήρησαν σιγή ασυρμάτου γι' αυτό.
Αυτό όμως δεν σταμάτησε τις κατηγορίες εν απουσία τους από τους οργισμένους συμβούλους Μαυρομάτη που επιδόθηκαν σε πυρ ομαδόν ....

Πλέον θεωρούμε βέβαιο ότι οι επιθέσεις αυτές σε βάρος των μελών της Συμπολιτείας μπορεί να γίνονται προκειμένου να συσπειρώσουν τα μέλη της παράταξης Μαυρομάτη που από στοιχεία που έχουμε σπαράσσονται λόγω των διαγκωνισμών για την καλύτερη δυνατή οικονομική απολαβή από τις θέσεις που βρίσκονται στον αέρα ενόψει των αλλαγών του Σεπτέμβρη (Θέσεις Προέδρων και Αντιπροέδρων).
Αλλά όλα αυτά σε προσεχή ανάρτησή μας. Πιστεύουμε πως μέχρι το βράδυ θα ανεβεί.
Στα πλαίσια αυτά θα πρέπει να συνυπολογιστεί και η απομάκρυση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Θεοδόση Χατζηιωαννίδη, ο οποίος φέρεται να καταθέτει την παραίτησή του "για προσωπικούς λόγους" τις επόμενες μέρες.
Έριδες, συγκρούσεις και μπαϊράκια επιγράφεται το άρθρο του ακτιβιστή που έρχεται και υπόσχεται αποκαλύψεις.

Το επίμαχο ηχητικό απόσπασμα (πριν την αποχώρηση της Συμπολιτείας):

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.