Στο πλαίσιο του εκβιασμού των μεγαλομετόχων ( * και της χρησιμοποίησης του σωματείου των εργαζομένων ως πίεση και τους ίδιους ως ομήρους)
Mεγάλη ταλαιπωρία περιμένει τους Θεσσαλονικείς μετά την απόφαση των εργαζομένων του ΟΑΣΘ Ωστόσο, από Δευτέρα καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να συνεχίσουν την να συνεχίσουν επ’ αόριστον, από Δευτέρα την επίσχεση εργασίας που πραγματοποιούν, με αίτημα την καταβολή από τη διοίκηση του Οργανισμού την καταβολή τριών μηνών της μισθοδοσίας τους.

Αυτό σημαίνει ότι κανείς εργαζόμενος δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την αστική συγκοινωνία για να πάει στη δουλειά του, κανείς άρρωστος για να επισκεφθεί το γιατρό του ή το νοσοκομείο, κανένας φορολογούμενος δεν θα μετακινηθεί για να πάει στην Εφορία ή τις άλλες δημόσιες υπηρεσίες για να εξυπηρετηθεί.

Η απόφαση αυτή των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, εξαιτίας της ανάλγητης στάσης των μεγαλομετόχων του οργανισμού και του εκβιασμού προς το υπουργείο Μεταφορών για την αύξηση των υπερκερδών που λαμβάνουν από το κράτος, προβλέπεται ότι θα επιφέρει και τεράστιο πλήγμα για το κορυφαίο γεγονός της Νέας Μηχανιώνας και όλου του δήμου Θερμαϊκού, που είναι η εορτή της Παναγίας Φανερωμένης της Μηχανιώτισσας. Καθώς δεν θα μπορούν οι προσκυνητές να καταφθάσουν στη Νέα Μηχανιώνα, ενώ άλλοι θα αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, με συνέπεια να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος.

**Άλλωστε σε σημερινή ανακοίνωση του σωματείου εκθειάζεται ο ρόλος της διοίκησης που φέρεται να έχει όλη τη διάθεση να καταβάλλει τα δεδουλευμένα εφόσον λάβει την επιχορήγηση από το υπουργείο. Και η ανακοίνωση σαφώς στρέφεται ενάντια στο υπουργείο.

* και ** σχολιασμοί του ακτιβιστή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.