Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε ένας βοσκός, όταν αντιλήφθηκε οτι το κοπάδι βόσκησε χάσις, καθώς η συμπεριφορά που είχαν τα πρόβατα του ήταν... περίεργη.
Σύμφωνα με το entermessinia.gr, ο βοσκός  ο οποίος διαχειρίζεται τα ζώα της φάρμας, στην περιοχή της Καλαμάτας, παρακολούθησε τα ζώα που κατευθύνονταν σε κάτι μαύρες σακούλες που τις είχαν παρατήσει στη μέση του δρόμου.
«Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι πήγαιναν στα σκουπίδια, γιατί εγώ αυτό νόμιζα ότι ήταν. Όταν όμως πήγα από πάνω τους, η σακούλα έβγαζε μία περίεργη μυρωδιά. Τότε αντιλήφθηκα ότι επρόκειτο για κάνναβη» είπε ο νεαρός βοσκός.
Οι αξιωματικοί της αστυνομία πήραν τις σακούλες με ότι είχε περισσέψει αν και φαίνεται μάλλον δύσκολο να ανακαλύψουν σε ποιον ανήκε αφού τα πρόβατα είχαν φάει όλα τα… αποδεικτικά στοιχεία βάρους 200 κιλών.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.