Συνεχίζεται για το 2016 το πρόγραμμα υποτροφιών της Cosmote

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE έχει ως στόχο τη στήριξη πρωτοετών φοιτητών Πανεπιστημίων της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, από όλους τους νομούς της χώρας, με σοβαρά οικονομικά προβλήματα και καλή σχολική επίδοση, καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Από την έναρξη του Προγράμματος, το 2002, μέχρι και σήμερα, έχουν απονεμηθεί συνολικά 530 Υποτροφίες σε πρωτοετείς φοιτητές, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 3,6 εκατ. ευρώ.

Και φέτος, το Πρόγραμμα διατηρεί τη συνολική οικονομική στήριξη των υποψηφίων που θα επιλεγούν. Πιο συγκεκριμένα, ο αριθμός των Υποτροφιών ανέρχεται σε πενήντα μία (51), αποδίδοντας το μικτό ποσό των δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000 €) σε κάθε έναν από τους 50 υποτρόφους και το συνολικό μικτό ποσό των είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 €) για την τιμητική υποτροφία "Ζαχαρίας Πιπερίδης".

Η Υποτροφία, «Ζαχαρίας Πιπερίδης» θα απονεμηθεί σε πρωτοετή φοιτητή/τρια, Πολυτεχνικής Σχολής της χώρας, του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, από όπου εν προκειμένω είχε αποφοιτήσει και ο ίδιος ο Ζαχαρίας Πιπερίδης, ο οποίος υπήρξε διακεκριμένο στέλεχος του Ομίλου ΟΤΕ.

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας, η COSMOTE κάνει πράξη τη δέσμευσή της να συμβάλλει στην κάλυψη πραγματικών αναγκών και σε ένα καλύτερο και πιο δημιουργικό μέλλον για τους νέους, προάγοντας τη γνώση και υποστηρίζοντας τις προσπάθειές τους.


* Υπενθύμιση: H καταληκτική ημερομηνία και ώρα οριστικής υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE 2016 είναι η Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, στις 17:00. Μέχρι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και ώρα 13:00, μπορείτε να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@cosmote-scholarships.gr ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 210-6115754 για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια σχετικά με το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE ή με τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης. Επιπλέον, μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία και ώρα, μπορείτε να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση:support@cosmote-scholarships.gr, για να ζητήσετε βοήθεια ή να αναφέρετε προβλήματα για οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα που αφορά στη λειτουργία του ιστοχώρου www.cosmote-scholarships.gr
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.