Οι παρεμβάσεις σε βάρος της φύσης που προκαλούν καταστροφή του περιβάλλοντος στον δήμο Θερμαϊκού τέλος δεν έχουν. Έπειτα αναζητούν τα αίτια που επιδείνωσαν την κατάσταση στις πρόσφατες μεγάλες καταστροφές.
Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από την περιοχή κοντά στο ξενοδοχείο ΣΑΝΤΑ. 
Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να τις δημοσιοποιήσουμε και να ενημερώσουμε γι' αυτού του είδους τις "παρεμβάσεις" ανεξάρτητα αν είναι αυθαίρετες ή αν έχουν λάβει τη σχετική άδεια που προβλέπεται. Κι αυτό γιατί η κοπή δέντρων (και μάλιστα μαζική) αλλοιώνει το περιβάλλον και έχει σοβαρή επίδραση στη ζωή των περιοίκων. Άμεσο παράδειγμα οι επιπτώσεις (σε όποιο βαθμό) στις τελευταία πλημμύρα ...(3η φωτο)




Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.