Περιμέναμε πως θα υπήρχε απάντηση και ίσως μια συγνώμη των διοικούντων και των πολλαπλών αιρετών που μισθοδοτούνται από τον δημοτικό κορβανά της ΔΕΥΑΘ.
Φαίνεται όμως πως ή δεν επιθυμούν να απαντήσουν και να εξηγήσουν, ή δεν ενημερώνονται για τα παράπονα των δημοτών στις τοπικές ομάδες των social media ή φαντάζονται ότι αποσιωπιώντας το πρόβλημα αυτό θα λυθεί και θα ξεχαστεί.
Οποία πλάνη κύριοι πρόεδροι, αντιπρόεδροι, μέλη της ΔΕΥΑΘ, επιστημονικοί σύμβουλοι και δημοτικοί σύμβουλοι  που εφόσον πληρώνεστε ΠΡΕΠΕΙ και να απαντάτε στους δημότες. Και το κυριότερο θα πρέπει να τους εξασφαλίζετε με καλής ποιότητας και καθαρό νερό.

Βοά επί δύο βδομάδες το facebook από πολλαπλές καταγγελίες (που συνοδεύονται από φωτογραφίες) για βρύσες σε διάφορες περιοχές της Περαίας που αντί για νερό παρέχουν ΒΟΥΡΚΟ.
Καφέ νερό καλούνται να καταναλώσουν και να πληρώσουν οι δημότες ως επιβράβευση των καλών προσφερομένων υπηρεσιών της δημοτικής εταιρείας ύδρευσης.
Σα να μην έφτανε η αύξηση των χρεώσεων με τα τρία πάγια (που είχε ψηφίσει η προηγούμενη διοίκηση αλλά επωφελείται χωρίς να καταργεί την απόφαση και η υπό τον Άγγελο Σαμακοβλή νέα), σα να μην έφταναν τα καλοκαιρινά καψώνια στους πολίτες του Θερμαϊκού που επί μέρες δεν είχαν νεράκι ούτε να πλυθούν εν μέσω καύσωνα, τώρα τους προσφέρουν και σκουρόχρωμο νερό. Ελπίζουμε πως δεν θα τους το χρεώσουν για φραπέ.
Και χωρίς να προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν την κατάσταση .... να ζητήσουν μια συγνώμη.
Ελπίζουμε να ευαρεστηθούν να το πράξουν τώρα .....

υγ. Και ας μην προσπαθήσουν να μας πουν δεν ασχολούνται με το fb. Γιατί και ποσταρίσματα κάνουν και φωτογραφίες τους ανεβάζουν και ομαδικά στηρίζουν συνοδοιπόρους τους στην παράταξη συνεισφέροντας like  σε σαχλές αναρτήσεις. Και ας μην μας πουν ότι δεν γνωρίζουν  τις σελίδες και τις ομάδες του Θερμαϊκού στο fb γιατί θα γελάσουν ακόμα και οι γεωτρήσεις.
Τις αναφέρουμε για να εκλείψει κι αυτό το άλλοθι:
ΠΕΡΑΙΑ, το στολίδι του Θερμαϊκού https://www.facebook.com/groups/477060899131853/
ΟΛΗ Η ΠΕΡΑΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ https://www.facebook.com/groups/peraiaparea/
Η Μηχανιώνα στην καρδιά μας https://www.facebook.com/Mixaniona/



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.