Συμπτώματα έντονης δυσαρμονίας παρατηρούνται στις σχέσεις της διοίκησης με το σωματείο εργαζομένων  στον Δήμο Θερμαϊκού καθώς πλέον με απόφαση γενικής συνέλευσης οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να καταγγείλουν τον Πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΕΘ και δημοτικό σύμβουλο Ιωσήφ Μισαλέμη.


Όπως πληροφορηθήκαμε η αιτία των σοβαρών καταγγελιών για απαράδεκτη, απρεπή, ανάρμοστη, προσβλητική για την προσωπικότητα, ψευδή, ανυπόστατη και συκοφαντική συμπεριφορά του μέλους της διοίκησης Μαυρομάτη οφείλεται σε ύβρεις που εκτόξευσε σε βάρος εργαζομένων χαρακτηρίζοντάς τους "συμμορία". Κι αυτό γιατί αρνήθηκαν να υπογράψουν μισθοδοσία ναυαγοσωστών που προσέλαβε ο Πρόεδρος της ΤΕΘ χωρίς ορισμένοι από αυτούς να έχουν τα αναγκαία προσόντα (άδεια κλπ). Ενέργεια που αν έκαναν ενδεχόμενα θα βρισκόταν ενεχόμενοι σε παράνομη πράξη.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση - καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων:
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού, κατόπιν ομόφωνης απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της 6ης Οκτωβρίου 2016, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει την απαράδεκτη, απρεπή, ανάρμοστη, προσβλητική για την προσωπικότητα, ψευδή, ανυπόστατη και συκοφαντική συμπεριφορά του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου της Τ.Ε.Θ. κ. Ιωσήφ Μισαλέμη ,που αφορά κυρίως τον Προϊστάμενο του Τμήματος Προϋπολογισμού και Λογιστηρίου συνάδελφο Νικόλαο Πρέτσιο και άλλους υπαλλήλους του Τμήματος. 
Τον καλούμε να προβεί άμεσα σε δημόσια ανάκληση των προσβλητικών και συκοφαντικών του καταγγελιών και να ζητήσει συγγνώμη για την παραπάνω συμπεριφορά του. 
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που μέλη της αιρετής Διοίκησης, επιδεικνύουν συμπεριφορές προς υπαλλήλους που δεν συνάδουν με το αξίωμά τους και καταρρίπτουν στην πράξη την άποψη ότι αιρετοί και εργαζόμενοι είναι συνεργάτες- με κοινό σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους δημότες και την τοπική κοινωνία - όπως έχει επισημανθεί και στις συναντήσεις του Συλλόγου με την Δημοτική Αρχή και στα σχετικά έγγραφα του Συλλόγου προς αυτήν. 
Γνωρίζουμε στα μέλη της αιρετής Διοίκησης, ότι οι υπάλληλοι του Δήμου Θερμαϊκού, τιμούν τον όρκο τους, εργάζονται με αίσθημα ευθύνης, ευσυνείδητα και τίμια, με γνώμονα την εύρυθμη και νόμιμη λειτουργία της υπηρεσίας. Δεν εκφοβίζονται, δεν τρομοκρατούνται και δεν υποστέλλουν τη σημαία της αξιοπρέπειας τους, δεν ανέχονται την σπίλωση της τιμής και της υπόληψής τους. 
Αναμένουμε από τον Δήμαρχο να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοιες συμπεριφορές . 
Για το Δ.Σ.

O  Πρόεδρος                                               Ο Γεν.Γραμματέας
Πέτρος Πετρίδης                                    Αλέξανδρος Κρητικόπουλος
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

4 comments:

  1. Είπαμε ,είναι μπρουτάλ ο Ιωσήφ ,πριν έναν χρόνο είχε πει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο πως θα μαμούσε συμβούλους της αντιπολίτευσης γιατί δεν τον άφησαν να αλωνήσει στον ποταμό. Τώρα δεν τον αφήνουν ν αλωνήσει και στην τουριστικη ,θα μας μαμήσει ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΑΡΓΑ ΛΕΡΩΝΕΙ.Και να σκεφθει κανεις οτι βαζει γνωστο του να μεσολαβισει για να κατεβει βουλευτης με την Κωνσταντοπουλου στην β θεσσαλονικης,εκανε καιτις επαφες.Αν μπουν τετοιοι αριβιστες χωρις κανεις να ενημερωσει την Ζωη, τοτε θα βρεθεικαι αυτη σε αμηχανια,οπως οι κατοικοι του Θερμαικου που ανακαλυπτουν μερα με την μερα το μπουμπουκι της αραπιας.Καβαλησε το καλαμι και ειναι αντπαθης καιστον δημαρχο και στους υπολοιπους δημοτικους συμβουλους και συνεργατες του, που τους πουλαει καθημερινα.Τα χρηματα που λενε οτι εβαλε στην αρχη της προεκλογικης περιοδου τον κρατανε σαν διπλοθεσιτη,μεχρι να βρει η οικονομικη υπηρεσια τροπο να καλυψει το χρεος ισως με τιμολογια αλλων.Καιτωρα με τον οικονομικο ελεγχο θα γελασουνε μανουλες.Αλαργα λερωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρωτήστε τον κ. Μισαλ-εμη πότε εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2015 από το ΔΣ, το οποίο βέβαια συνεδριάζει με παράνομη σύνθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μισα εκαθότανε
    στου πάρκου την πλατεία,
    ακόμα δεν πήγε για δουλειά
    σκεφτόταν τα λαχεία

    Ολημερίς στις σκέψεις ήτανε
    της ΤΕΘ με τους νταλγκάδες,
    αχ, και να ΄πιανε πρώτο αριθμό
    δεν ήθελε μπελάδες

    Μα ξάφνου, να, χαμογελά
    λουλούδι βάζει στο πέτο,
    του΄ρθε ιδέα φαεινή
    στην ΤΕΘ να μπει λουκέτο!

    Ούτως ή άλλως ήτανε
    μια πονεμένη ιστορία,
    που πίκρα μόν΄ τον κέρασε
    πίκρα και δυσφορία

    Αντ΄επιτέλους να γενεί
    έλεγχος ενδελεχής,
    μυαλό πολύ να βάλουνε
    οι κάποιοι κακεντρεχείς

    Τι θέτε ρε και σκούζετε
    απ΄το πρωί ως το βράδι,
    τίποτ΄ άλλο δεν θυμίζετε
    από τεράστιο κοπάδι

    Ψάξτε όσο θέλετε
    λαθάκι δεν θα βρείτε,
    ο Μισα σας περιγελά
    ποιος είναι αγνοείτε

    Εδώ που είμαι θα σταθώ
    της ΤΕΘ σφιχτά κρατώ τιμόνι,
    όλα τα΄αλλα τ΄αγνοώ
    στ΄ άχυρα ψάχνετε βελόνι

    Μια συμμορία είστε και σεις
    και το επαναλαμβάνω,
    και την ευθύνη μου γι΄αυτό
    ευθύς κι΄ αναλαμβάνω !

    ΟΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.