του ακτιβιστή

Το θράσος πλέον σ' αυτή τη χώρα έχει ξεπεράσει και την πιο τολμηρή φαντασία των συνηθισμένων ανθρώπων.

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί (γυρνάμε πρώτη στάση στις πλατείες του '11 και δεύτερη στάση στο καλοκαίρι του '15 λίγο πριν το δημοψήφισμα του 62% ΟΧΙ) ότι αυτοί που είχαν στήσει την παράδοση της χώρας στα μνημόνια και στους τοκογλύφους, αυτοί που είχανε λυσσάξει να επικρατήσει το ΝΑΙ μη διστάζοντας να χρησιμοποιήσουν την χειρότερη μορφή τρομοκράτησης του ελληνικού λαού, θα ήταν οι σημερινοί τιμητές και αυτοί που θα ύψωναν το δάχτυλο σε αυτούς που τους εκθρόνισαν από τις διεφθαρμένους πολιτικοεπιχειρηματικούς θώκους τους.

Εδώ βέβαια γελάνε ακόμα και οι κατσαρίδες ...


Γιατί οι αποτυχημένοι και διαπλεκόμενοι του χρεωκοπημένου πολιτικού συστήματος λοιδορούν πλέον τους νεοδιαπλεκόμενους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΟΥΣ που απλά επιχείρησαν (και απέτυχαν με κρότο) να εκφράσουν τις προσδοκίες των κινημάτων, των πολιτών που βαρέθηκαν την κοροϊδία των επαγγελματιών πολιτικών της διαπλεκόμενης μεταπολίτευσης.

Και έχει σουρεαλιστικό ενδιαφέρον να παρατηρούμε να προβάλλονται ως αρχάγγελοι της νομιμότητας για το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο οι Μητσοτάκηδες, Βενιζέλοι, Λοβέρδοι, Αδώνιδες και Βορίδηδες και οι ίδιοι με άλλους ομόσταβλούς τους να αναγορεύονται ως αρχιστράτηγοι ενάντια στην διαφθορά και διαπλοκή. Και από δίπλα οι καναλάρχες της αρπαχτής να στριγγλίζουν ως παρθένες πουτάνες που ξεπαρθενεύτηκαν δήθεν από την "πρώτηφοράαριστερά".

Δεν πάτε στο διάολο κοπρόσκυλα της διαπλοκής και νεοδιαπλοκής.

Δεν μπαίνουμε ξανά στο τριπάκι του δεδομένου.

Μετά τη σαπίλα την πρώην και τη νυν θα προκύψει το καινούργιο.

Όχι αυτό που θα το καπηλευτεί κάποιος "φυτευτός".

Αυτό που θα δημιουργήσουμε, θα στηρίξουμε και θα το δούμε να γίνεται ανεμοστρόβιλος που θα ξεριζώσει όλα τα παράσιτα της μετά και μεταπολίτευσης και θα σαρώσει τους θρασείς πολιτικάντηδες της βρώμας.

Κοντομηνάς: Ποινική δίωξη για 48 εκατ. € φοροδιαφυγή και ξέπλυμα 
Και ενώ ασκείται και νέα ποινική δίωξη κατά του ιδιοκτήτη του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, που αναφέρεται σε φοροδιαφυγή περίπου 48 εκατ. ευρώ και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος με βάση τις αποκλίσεις μεταξύ καταθέσεων και δηλωθέντων εισοδημάτων την περίοδο 2006-2008 βγαίνει ο "μεγάλος" και ωσάν νεοπαρθένα δηλώνει:
«Η ποινική μου δίωξη, τη δεδομένη στιγμή, ξεκάθαρα εντάσσεται στην προσπάθεια στοχοποίησής μου», και εκτιμά ότι «αποσκοπεί στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την πρωτόγνωρη κατάλυση της πολυφωνίας και της ανεξαρτησίας των ΜΜΕ».
Ξαναγελάνε οι κατσαρίδες ....
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.