Δεν υπάρχει, εξ όσων γνωρίζουμε αντίστοιχη περίπτωση επιχείρησης και επίτευξης αλλαγής αποτελέσματος ψηφοφορίας σε κεντρική επιτροπή κόμματος που να προκλήθηκε τόσο ωμά και απροκάλυπτα από τον αρχηγό (;) - Πρόεδρο του κόμματος.

Μιλάμε για την απαράδεκτη παρέμβαση Τσίπρα μετά από ψηφοφορία που έβαζε όριο 25% εκπροσώπησης στην Κεντρική Επιτροπή σε υπουργούς, βουλευτές και κυβερνητικά στελέχη και με την οποία ήθελε να εξαιρεθούν από την συγκεκριμένη ποσόστωση του Υπουργούς.

Σας παρουσιάζουμε το βίντεο, που είναι τρανή απόδειξη ότι ο ηγέρπης κατά παράβαση κάθε καταστατικού βάζει θέμα που έκλεισε σε ψηφοφορία του Συνεδρίου, εκ νέου σε ψηφοφορία για να βάλει στην Κεντρική Επιτροπή υπουργούς, βουλευτές, κυβερνητικά στελέχη σε ποσοστό άνω του 50% υποθέτουμε ώστε να ελέγξει ολοκληρωτικά το κόμμα που δεν θα κάνει πλέον καμία κριτική στην μνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα!

Απαράδεκτη και με οσμή πρόκλησης αλλά και υποτίμησης των 2.500 συνέδρων όταν τους προειδοποιούσε (αφού είχε τελειώσει η ψηφοφορία): «δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει τι ψηφίσατε, αλλά είστε ενάντια στην εισήγησή μου»......

Για την ουσία να πούμε πως αν παρέμενε η πρώτη απόφαση στη νέα κεντρική επιτροπή των 151 μελών, μόνο 38 μέλη θα προέρχονταν από την κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική ομάδα ενώ τώρα η συντριπτική πλειοψηφία της κεντρικής επιτροπής θα απαρτίζεται από προβεβλημένα στελέχη του περιβάλλοντος και της επιλογής του αρχηγού.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.