Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο Ωραιόκαστρο έξω από το Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων “Φέσσα”. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- και παρέσυρε τρεις πρόσφυγες.
Μία μητέρα και το ανήλικο αγοράκι της είναι νεκροί και ένα ακόμη παιδί ελαφρά τραυματισμένο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σπεύδουν στο Κέντρο Φιλοξενίας, διότι εξαγριωμένοι πρόσφυγες φωνάζουν συνθήματα και διαμαρτύρονται έξω από το μόνιμο φυλάκιο της αστυνομίας που υπάρχει στο κέντρο.
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, οι πρόσφυγες πετάνε πέτρες προς τους αστυνομικούς που έχουν παραταχθεί έξω από το Κέντρου Φιλοξενίας, ενώ ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Το μαγαζί αυτά προσφέρει. Όποιος δεν γουστάρει, στα τσακίδια. Αντε γιατί πολύ τους ανεχθήκαμε. Ακου να κλείνουν τους δρόμους και να πετάνε πέτρες στους αστυνομικούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.