του ακτιβιστή

Με μια παράξενη, απίθανη και συνάμα προκλητική παραποίηση δημοσίου εγγράφου με πλαστογραφία ασχολούνται οι υπηρεσίες του Δήμου Θερμαϊκού, μετά από παραπομπή της υπόθεσης από το Αστυνομικό Τμήμα Θερμαϊκού.

Πρόκειται για μια ακόμη αυθαιρεσία στην οποία προέβησαν οι ενοικιαστές του παραθαλάσσιου αναψυκτηρίου στον Ποταμό Επανομής "Μέλισσα". Για υπενθύμιση να πούμε πως είναι το ίδιο beach bar στο οποίο χρεώνεται η παράνομη διάνοιξη πάρκινγκ με μεταφορά άμμου από τον υδροβιότοπο (υπόθεση που εξ όσων γνωρίζουμε βρίσκεται σε δικαστική διερεύνηση και κλήθηκαν να καταθέσουν αιρετά στελέχη της διοίκησης που εξετάζεται αν συνέδραμαν στην παρανομία).

Η νέα παρανομία αφορά την πλαστογραφημένη έκδοση απόφασης "Χορήγησης άδειας μουσικής – μουσικών οργάνων". Το παράξενο της υπόθεσης βρίσκεται στο ότι ενώ δεν απαιτείται ιδιαίτερη χρηματική καταβολή και η απόφαση λαμβάνεται από το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Επανομής, οι ενοικιαστές της Μέλισσας μάλλον επειδή θεώρησαν απίθανο να ελεγχθούν κι αποκαλυφθούν προχώρησαν στην άκρως παράνομη πράξη της πλαστογράφησης.

Με μήτρα ανάλογη άδεια που είχε λάβει γειτονικό παραλιακό αναψυκτήριο δημιούργησαν ψευδή απόφαση με ψεύτικες υπογραφές αλλά με τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου (γεγονός που στάθηκε αιτία να αποκαλυφθούν σε σχετικό έλεγχο που διενήργησε η Αστυνομία.

Έτσι η υπόθεση έφτασε στον Δήμο που διεξάγει Ένορκη Διοικητική Εξέταση για ενδεχόμενη συμμετοχή υπαλλήλων στην υπόθεση. Από πληροφορίες που έχουμε δεν υπάρχει εμπλοκή υπαλλήλων της δημοτικής κοινότητας Επανομής στην υπόθεση.

Δεν μπορούμε να πούμε όμως αν, και κατά πόσο, αιρετοί άσκησαν ή όχι την επιρροή τους για κουκούλωμα της υπόθεσης.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης, ιδιαίτερα αφού ο υπεύθυνος του συγκεκριμένου καταστήματος είναι και διορισμένο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της Τουριστικής Επιχείρησης Θερμαϊκού (ΤΕΘ).
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

5 comments:

  1. Μισαλομελισσα το λενε............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα να δημοσιεύση τον ισολογισμό της ΤΕΘ ο κ. Μισα - λέμ ποιός τον καλύπτει άραγε, με τι τον κράει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πληροφορία έχει λαθη.Η πηγή δεν ήταν ενημερωμένη καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι αληθεια οτι πηρε αποφαση να δωσειτην μελετη,και την μακετα επι πληρωμη ο Μισαλεμης για εργο μιας γεφυρας σε ενα ρεμα της Κερασιας στον διακοσμητη της Μελισσας Τι ποσο ενεκρινε Τι σχεση ειχε ο διακοσμητης κεντρων διασκεδασεων με τα γεφυρια Κανενα αυτι δεν ιδρωνει γι αυτον τον κυριο
    Μισαλεμη ολα συμπτωσεις Ψαξτε Κανει κακο αυτη η λογικη στον δημο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι σχέση μπορεί να έχει η ΤΕΘ ΑΕ με μελέτες, πρέπει πρώτα να ρωτήσουμε τον Δήμαρχο, πρίν τον ρωτήσει ο Εισαγγελέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.