Από τον "επαγγελματισμό, την  μεθοδικότητα και την ψυχραιμία" που επέδειξαν τα αστυνομικά όργανα στον ξυλοδαρμό του φοιτητή Αυγουστίνου Δημητρίου (υπόθεση ζαρντινιέρα με υπουργό τον Πολύδωρα)

του ακτιβιστή

Για άλλη μια φορά (μετά την ανάδειξη στην Προεδρία της Δημοκρατίας του Προκόπη Παυλόπουλου) με την χθεσινή υπόδειξη του Πολύδωρα στοιχειοθετείται η άποψη πως η χώρα κυβερνάται από μια ιδιότυπη και παραφύσιν πολιτική συμμαχία που προφανώς έχει την στήριξη του ξένου παράγοντα.
Η ανάσυρση του ονόματος του Βύρωνα Πολύδωρα για την ανάληψη της Προεδρίας του ΕΣΡ από τον Τσίπρα επιβεβαιώνει με τον πλέον εύγλωττο τρόπο το παραπάνω, καθώς ο προτεινόμενος (στρατηγός άνεμος και υπουργός της ζαρντινιέρας) είναι από τα αγαπητά πρόσωπα της ομάδας Κώστα Καραμανλή ( ο οποίος συνδράμει "αφανώς" την κυβέρνηση της κωλοτούμπας).
Δεν θεωρούμε πως η απόρριψη από σύσσωμη την αντιπολίτευση (αλλά και από αρκετούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) της πρότασης Τσίπρα είναι παράξενη και μη αναμενόμενη.
Απλά πιστεύουμε πως η εμμονή σε ένα νόμο που έχει κριθεί αντισυνταγματικός και το φόκους επί του ζητήματος της αδειοδότησης με  αυτό τον γκροτέσκ και "μασίφ" τρόπο από την αριστερή (της πλάκας) πλειοψηφία ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ (επιχειρώντας να τα υποβαθμίσει) ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.
Όλος αυτός ο κουρνιαχτός που δημιουργείται με την παρατεταμένη (αν όχι καθοδηγούμενη) κοκορομαχία για την αδειοδότηση σίγουρα βάζει σε δευτερεύουσα μοίρα τα εξής ζητήματα:
  • Την ανεξήγητη ελληνική σιωπή απέναντι στην προκλητική και επικίνδυνη τουρκική προκλητικότητα (συνθήκη Λωζάνης κλπ) από τον παράφρονα Ερντογάν
  • Τη συνέχιση της αφαίμαξης του εθνικού πλούτου με την εκποίηση των ασημικών της χώρας
  • Το 4ο μνημόνιο το οποίο είναι προ των πυλών (κατά δήλωση  του ΔΝΤ)
  • Την παράδοση στην κινεζική εταιρεία (State Grid)  του 24% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ
  • Τις συνεχιζόμενες περιοδείες του γερμανού ντίλερ Φούχτελ στην ελληνική επαρχία για γερμανοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της πατρίδας μας
  • Την μετεξέλιξη  των πλειστηριασμών περιουσιών με την μετατροπή τους πλέον σε ηλεκτρονικούς ώστε να αναχαιτιστεί το αυξανόμενο κίνημα πολιτών εναντίον τους
  • Την κατάργηση ακόμα και του αφορολόγητου  εισόδηματος των 360 € των χαμηλοσυνταξιούχων σύμφωνα με υποδείξεις του ΔΝΤ
Προφανώς και δεν εξιλεώνουμε μ' αυτή μας τη θέση τα βοθροκάναλα της διαφθοράς με τα μεγαλολαμόγια ιδιοκτήτες τους, πόσο δε μάλλον τους άθλιους πασοκονουδούδες και τα συνοδευτικά λιμά της διαπλοκής. Πιστεύουμε όμως πως θα μπορούσε να βρεθεί κοινός τόπος αν δεν επιχειρείτο να πάρει σάρκα και οστά η συριζανελέϊκη νεοδιαπλοκή με την είσοδο στο κλαμπ νέων απατεώνων.
Δεν συγχωρούνται οι Τσιπρέϊκες κυβισθήσεις με προπετάσματα καπνού τύπου Παππά.
Ούτε με προτάσεις ζαρντινιέρας και εμφορούμενους με φιλοχρυσαυγίτικες απόψεις (όπως τις θέσεις που είχε εκφράσει παλαιότερα ο "στρατηγός άνεμος").
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.