του ακτιβιστή

Η σημερινή παρέλαση στην Περαία δημιούργησε και μια απορία σε αρκετούς συνδημότες μας που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα από τα κοινά του δήμου Θερμαϊκού.
Από νωρίς είχαν καταλάβει τις θέσεις των "επισήμων" (όπως είθισται να λέγονται) εκπρόσωποι της εκκλησίας, της αστυνομίας (ο διοικητής του Α.Τ. Ν. Επιβατών κ. Νίκος Τζιόλας), αιρετοί εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής (λογίζονται και μέλη της διοίκησης) με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Τάκη Μήλιο, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Μάκη Μπίρο, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Καριώτης και άλλοι.

Επειδή όμως είχαμε σχολιάσει την εγκατάσταση της εξέδρας (μετά από αρκετά χρόνια εγκατάλειψής της) ώστε να ίστανται στο "ύψος" τους οι "επιφανείς" συμπολίτες μας σε προηγούμενη ανάρτησή μας (Στήθηκαν οι εξέδρες για τις παρελάσεις - Οι "άρχοντες" στο ύψος τους !!!) προκάλεσε εντύπωση η αποφυγή ανόδου σ' αυτήν του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Σπύρου Αδαμίδη και η παραμονή σε επίπεδο εδάφους καθ'όλη την διάρκεια της παρέλασης.

Άραγε οφείλεται στην άρνησή του για αφ' υψηλού επιθεώρηση της παρέλασης παραμένοντας στο επίπεδο των δημοτών ή μήπως έλειψη χώρου στις πρώτες θέσεις ή δυσκολία στενής συνύπαρξης με αιρετούς συναδέλφους του είναι ο λόγος ;;;
Στην διάθεσή του για την αναγκαία επεξήγηση ...


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Ευτυχώς που ήταν εκεί (εξ αριστερών προς τα δεξιά) 3 πανάξια άτομα και "σώθηκε" η παρέλαση.
    Παπαράκος, ο πόντιος δικηγόρος(;) και ο φεϊσμπουκάκιας... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.