Η Πολεμική Αεροπορία  πραγματοποιεί   εορταστική εκδήλωση στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Μίκρας, για τον Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ στις 5,6,7 και 8 Νοεμβρίου 2016.
Το Στρατιωτικό Aεροδρόμιο της Μίκρας θα είναι ανοικτό για το κοινό (ελεύθερη είσοδος-δεν απαιτείται συνεννόηση) την Τρίτη 8-11-2016 από τις 12:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. ενώ τις υπόλοιπες ημέρες (5,6,7 Νοεμβρίου) από τις 09:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. 
Κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το προσωπικό, το υλικό και τα μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας στη στατική έκθεση αεροσκαφών, οπλισμού και εξοπλισμού που θα δημιουργηθεί σε ανοικτό και κλειστό χώρο.
Για να επισκεφτείτε το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Μίκρας ακολουθείτε το δρόμο Θεσσαλονίκης-Περαίας. Αφού προσπεράσετε τη διασταύρωση του Κρατικού Αερολιμένα “Μακεδονία”, στον τρίτο σηματοδότη στρίβετε δεξιά και στα 50 μέτρα συναντάτε την πύλη του Στρατιωτικού Αεροδρομίου  Μίκρας.













Οι φωτο από τον 

Panos Paramotor P i l o t


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.