Διήμερο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, στις 7 & 8 Δεκεμβρίου, παρέχεται στους πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης στο σύστημα υγείας.

Στόχος είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταγραφής και εκτίμησης του πληθυσμού του Δήμου μας, ιδιαίτερα συνανθρώπων μας ανασφάλιστων, καθώς επίσης και η συνεχιζόμενη, ετήσια παρακολούθηση των συνδημοτών μας, μέσα από βάση ιατρικών δεδομένων (ιατρικό απόρρητο) που δημιουργείται, ώστε κάθε χρόνο, όπως έγινε και το 2015, να εξετάζεται ΔΩΡΕΑΝ, ένα ακόμη μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού του Δήμου Θερμαϊκού.
Εξειδικευμένο ιατρικό (πνευμονολόγος – οφθαλμίατρος – αιματολόγος – υπερτασιολόγος – δερματολόγος) και νοσηλευτικό προσωπικό θα υποδέχεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ιατρείου και του δημοτικού συμβουλίου στους Νέους Επιβάτες όλους τους πολίτες, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ και ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, παρέχοντας τη δυνατότητα να υποβάλλονται ΔΩΡΕΑΝ στους ακόλουθους διαγνωστικούς ελέγχους:
-          Σπιρομέτρηση (πνευμονολογική εκτίμηση)
-          Οφθαλμολογικός έλεγχος (οφθαλμίατρος)
-          Μέτρηση Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρικής HbA1c (διαβητολόγος)
-          Έλεγχος αρτηριακής πίεσης (παθολόγος)
-          Εξέταση σπίλων (δερματολογικός έλεγχος)

Το πρόγραμμα ελέγχου «Μετρήσεις Ζωής» πραγματοποιείται για 2η χρονιά και η πρωτοβουλία υλοποίησής του εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσής της διοίκησης του Γιάννη Μαυρομάτη να στηρίζει έμπρακτα τους ασθενείς, σχεδιάζοντας και  υλοποιώντας πρωτοποριακά προγράμματα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, καθώς και το προσδόκιμο επιβίωσής τους. Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Κολλάρας Παναγιώτης, Διευθυντής ΕΣΥ, Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Υγείας. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.