Περισσότερες από 200 γυναίκες τίμησαν με τη παρουσία τους την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση, με επίκεντρο τη γυναίκα , που διοργάνωσε ο Βουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας  Σάββας Αναστασιάδης την  Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο  Santa Beach Hotel (Αγία Τριάδα)

Μία ακόμη  εκδήλωση τιμής, αναγνώρισης και  ευγνωμοσύνης για τη διαχρονική και πολυεπίπεδη προσφορά της  γυναίκας.

Ο Σάββας Αναστασιάδης μίλησε για τον ρόλο της γυναίκας στην δική του πορεία, ενώ εξήρε τη συμμετοχή της  στο δημόσιο βίο και στα κοινά, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

« Σε όλα τα στάδια των προσπαθειών μου, από τον συνδικαλισμό, την αυτοδιοίκηση, μέχρι την κεντρική πολιτική σκηνή, η στήριξη της γυναίκας  στο πρόσωπό μου ήταν μεγάλη , διαχρονική και καθοριστική.
Επίσης, πιστεύω  ακράδαντα ότι η συμμετοχή της γυναίκας στο δημόσιο βίο, βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με το επίπεδο ανάπτυξης της Χώρας. Πιστεύω ότι πρέπει να ενθαρρύνεται η συμμετοχή της στα κοινά. Προσωπικά , την ενθαρρύνω όταν μου δίνεται ευκαιρία, γιατί αναγνωρίζω τις ικανότητές σας και σας εμπιστεύομαι ».

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ζεστή. Οι παρευρισκόμενες  είχαν τη δυνατότητα να  γνωρίσουν τον κ. Αναστασιάδη  καλύτερα, να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.


Ο Βουλευτής ευχαρίστησε μία προς μία τις γυναίκες στα δεκάδες πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν, ενώ επεσήμανε ότι θα βρίσκεται δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν.





Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.