Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η άσκηση σεισμού 'γαιωΤαλάντωση Πιερία 2016' στις 11/12/2016 στην περιοχή της Κατερίνης απο την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας σε συνεργασία με Π.Υ ,ΕΚΑΒ,ΕΛ.ΑΣ,Ο.Α.Σ.Π.και άλλες εθελοντικές διασωστικές ομάδες τις Πολιτικής Προστασίας.

Ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ έδωσε και εδώ το παρών με 24 εθελοντές διασώστες και 2 επιχειρησιακά οχήματα έχοντας ενεργό ρόλο στην άσκηση.

Ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ. ευχαριστεί το τμήμα Πολιτικής Προστασίας Πιερίας για την εμπιστοσύνη ώστε να τον εντάξει στον σχεδιασμό της άσκησης, όπως και όλους τους κρατικούς φορείς που πήραν μέρος και φυσικά τις εθελοντικές ομάδες για την άψογη συνεργασία.!

Επίσης ευχαριστεί τα μέλη του για την μεγάλη ανταπόκριση.!!!!


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.