Σε Ετήσια Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη του ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Μηχανιώνας την Τετάρτη 14/12/2016 και ώρα 19:00 που θα πραγματοποιηθεί  στο ΚΑΠΗ Νέας Μηχανιώνας .
Βασικό θέμα της συνέλευσης θα είναι η επικοινωνία των μελών και η συζήτηση για τα προβλήματα που πιθανόν να απασχολούν τα μέλη του Συνδέσμου.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις -σεμινάρια με θεματολογία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες .

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Μηχανιώνας, την 31η Δεκεμβρίου και ώρα 15:30, θα πραγματοποιήσει μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για μικρούς και μεγάλους που θα περιλαμβάνει, πολλά δώρα και εκπλήξεις από τον Αη Βασίλη ,πλούσια τοπικά εδέσματα ,ζεστό κρασί και κεράσματα για τους μεγάλους και δώρα εκπλήξεις για τους μικρούς, που θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με τους ξυλοπόδαρους τα ξωτικά και να διασκεδάσουν με τα παιχνίδια και τη μουσική που θα συντροφεύει την εκδήλωση.

"Είναι μια ελάχιστη προσπάθεια που κάνουμε για να αποχαιρετίσουμε τη χρονια που μας αφήνει και να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με χαρά και αισιοδοξία", όπως μας ενημερώνουν με το δελτίο τύπου που εξέδωσαν.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.