Αγαπητοί φίλοι μου ευτυχώς δεν είναι όλα μαύρα ....
Η διαφορά και η ελπίδα, όπως πολλές φορές έχουμε προβλέψει από αυτή εδώ την ιστοσελίδα, δεν μπορεί παρά να προέλθει από τη νεολαία, από τους μαθητές, τους φοιτητές, τους εργαζόμενους αλλά και τους άνεργους νέους μας.
Η πεποίθησή μας αυτή πολλαπλασιάστηκε χθες το βράδυ.
Παρακολουθήσαμε το μιούζικαλ "Les Miserables" που μας προσέφεραν στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής οι Musical Singers.

Οι Musical Singers είναι μια παρέα νέων παιδιών που αποτελείται από μαθητές δημοτικού έως και φοιτητές, σχεδόν όλοι συνδημότες μας, κάτοικοι του Θερμαϊκού που έκαναν την παρθενική τους παρουσία γνωρίζονταςτο μιούζικαλ στην τοπική κοινωνία, και είναι γεγονός πως ελάχιστες ευκαιρίες γνωριμίας με το είδος είχαν έως τώρα.
Αν κρίνουμε από την υπερκάλυψη της αίθουσας του Θεάτρου από νεαρές κυρίως ηλικίες και το ενθουσιώδες χειροκρότημα, στο τέλος αλλά και κατά τη διάρκεια της παράστασης, πιστεύουμε πως οι στόχοι που ενδεχόμενα είχαν θέσει οι δημιουργοί επετεύχθησαν.


Εμείς από την πλευρά μας να δηλώσουμε ενθουσιασμένοι από την παράσταση. Χαρήκαμε ιδιαίτερα τη υπέροχη μουσική του Claude Michel Schonberg, συγκινηθήκαμε για άλλη μια φορά με τις αξίες και τα προτάγματα του έργου και απολαύσαμε την απόδοση που είχαν οι νέοι και ιδιαίτερα ταλαντούχοι ηθοποιοί του σχήματος.
Κρίνουμε ιδιαίτερα σημαντικό που σε περίοδο που τα πάντα καταρρέουν στη χώρα μας, που η νεολαία λοιδωρείται εύκολα από οποιονδήποτε, που η κρίση αξιών συναγωνίζεται την οικονομική κατάντια του λαού μας βρίσκεται ένα μεγάλο μπουκέτο παιδιών, νεαρών Ελλήνων και ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ.


Να συγχαρούμε όλους όσοι συμμετείχαν.Βασικοί συντελεστές οι αδελφές Ζαγοριανού, Φαίδρα και Χαρίκλεια.
Σκηνοθετική επιμέλεια: Χαρίκλεια Ζαγοριανού
Μουσική διδασκαλία, καλλιτεχνική επιμέλεια: Φαίδρα Ζαγοριανού






Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.