Mε απόφαση του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στο Δήμο και αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου,  εξαιτίας των ακραίων καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων που προκάλεσε η χιονόπτωση των τελευταίων ωρών. Κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας, με νέα ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία στον Δήμο Θέρμης.

Εξάλλου : Με απόφαση της Προέδρου του ΝΠΔΔ “Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Θέρμης”, κλειστοί θα παραμείνουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Θέρμης, αύριο Τετάρτη  11 Ιανουαρίου 2017 , εξαιτίας των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία και η χιονόπτωση.
Για την εξυπηρέτηση όσων γονιών έχουν ανάγκη, θα παραμείνει ανοικτός ο
Δημοτικός παιδικός βρεφονηπιακός Σταθμός Θέρμης.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.