Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Φοιτητών σε 5 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με εξαμηνιαίες Θεματικές Ενότητες με εισαγωγή στο εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με την απόφαση της υπ’ αριθ. 320/29-11-2016 Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Ε.Α.Π, προσφέρει τα ακόλουθα 5 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με εαρινό εξάμηνο εισαγωγής για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017:

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Δημιουργική Γραφή (Κοινό ΜΠΣ) (240 θέσεις)
Language Education for Refugees and Migrants (240 θέσεις)
Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων (Κοινό ΜΠΣ) (240 θέσεις)
Αθλητικές Σπουδές: Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία (240 θέσεις)
Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές (240 θέσεις)

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου από την 5η Δεκεμβρίου 2016 έως την 23η Ιανουαρίου 2017. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του ιδίου διαστήματος, 5η Δεκεμβρίου 2016 έως και την 23η Ιανουαρίου 2017, θα πρέπει να γίνει η ταχυδρομική αποστολή του φακέλου των δικαιολογητικών.
Η προσφορά των σπουδών γίνεται με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως διδασκαλίας.
Η έναρξη των σπουδών για τα παραπάνω προγράμματα θα γίνει την Άνοιξη του 2017.
Στην επιλογή των φοιτητών θα προηγηθούν όσοι θα έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους την 31η Δεκεμβρίου 2016.
Οι αιτήσεις θα εξετασθούν με βασικό κριτήριο τον βασικό τίτλο σπουδών των υποψηφίων, ενδεχομένως με τη σειρά προτεραιότητας που αναφέρεται στις προϋποθέσεις εισαγωγής κάθε προγράμματος.
Οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής της αίτησης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή σας θα αναζητήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eap.gr.
Μετά τον έλεγχο της πληρότητας του φακέλου των υποβληθέντων δικαιολογητικών θα ανακοινωθούν τα ονόματα των εισακτέων.
Η ανακοίνωση των ονομάτων των εισακτέων θα γίνει την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017.
Οι φοιτητές συμμετέχουν στις δαπάνες των σπουδών τους σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 6, του άρθρου 5 του Ν.2552/97 όπως αυτές καθορίζονται από τις οικείες Υπουργικές Αποφάσεις.

Η οικονομική συμμετοχή στα Μεταπτυχιακά προγράμματα Σπουδών είναι συνολικά 3.600 ευρώ και το κόστος σε κάθε Θεματική Ενότητα υπολογίζεται σε σχέση με τις πιστωτικές μονάδες της. Η οικονομική συμμετοχή για μία (1) πιστωτική μονάδα ανέρχεται στα 30€ (π.χ. για ΘΕ με 10 πιστωτικές μονάδες η οικονομική συμμετοχή είναι 300 ευρώ).

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και τις πληροφορίες που περιέχονται στους παρακάτω συνδέσμους πριν τη συμπλήρωση και την υποβολή της αίτησής σας:


Οδηγίες για την υποβολή της αίτησής σας, την αποστολή των δικαιολογητικών σας & την εγγραφή σας σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Ε.Α.Π. το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017

Προϋποθέσεις εισαγωγής προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών

Στοιχεία επικοινωνίας τμήματος μητρώου φοιτητών
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.