Να παρέμβει ο Δήμος Θερμαϊκού στην Εφορία της Καλαμαριάς για να θυμίσει ότι ισχύει η απόφαση του υπουργού Οικονομικών, για την εξάμηνη, μέχρι τις 7 Μαρτίου 2017,  αναστολή των ληξιπροθέσμων  οφειλών των πολιτών του Θερμαϊκού στις Δ.Ο.Υ. και τα Ελεγκτικά Κέντρα, ζήτησε η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» από τον δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη.

Όπως είπε ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας», έγινε αποδέκτης παραπόνων δημοτών του Θερμαϊκού από την Εφορία, η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ειδοποίηση για την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών , σχετικά με την εξάμηνη αναστολή των οφειλών των κατοίκων του Θερμαϊκού, που είχε υπογραφεί από τον υπουργό Οικονομικών μετά τις πλημμύρες της 7ηςΣεπτεμβρίου. Μάλιστα, από τους πολίτες αυτούς, ζητήθηκε να καταβληθούν και τόκοι υπερημερίας για όλο αυτό το διάστημα.
Όπως είχε γίνει τότε γνωστό, το συγκεκριμένο μέτρο της αναστολής της πληρωμής βεβαιωμένων και ληξιπροθέσμων οφειλών στις ΔΥΟ, ισχύει για όλους τους δημότες του Δήμου Θερμαϊκού, φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και τους επαγγελματίες.

Ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Μαυρομάτης υποσχέθηκε ότι θα επικοινωνήσει με την Εφορία για να υπενθυμίσει ότι η σχετική αναστολή είναι ακόμη εν ισχύ. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.