Με  μια  μεγάλη αποκριάτικη εκδήλωση μπορούμε να γλεντήσουμε παραδοσιακά το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου  στις 6 το απόγευμα στο κεντρικό πάρκο Πλαγιαριου  με τον « Φανό Τ’ αη Δημήτρη»  της Κοζάνης  .
Θα αναβιώσει ένα μοναδικό παραδοσιακό γλέντι με πενήντα χορευτές- τραγουδιστές με τοπικές ενδυμασίες που τραγουδούν και χορεύουν με τα περίφημα σκωπτικά αποκριάτικα Κοζανιτικα τραγούδια.

 Μουσική Παίζουν τα  «Χάλκινα της Κοζάνης» .

 Παραδοσιακά κοζανίτικα κιχιά και καλό κόκκινο κρασί  δωρεάν ,  μας περιμένουν για ένα αξέχαστο γλέντι.
                                                                         
Στο χορευτικό μέρος συμμετέχουν Τμήματα  παραδοσιακών χορών:
-Κέντρο Πολιτισμού Καρδίας ¨Ο Ευμένης¨
-Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου
-Χορευτικός Όμιλος Τριλόφου ¨Ζουμπατ¨
Σύλλογος Πολιτισμού-Εθελοντισμού Κ. Σχολαρίου.
Έναρξη 6.00 μ.μ.         
 Χίλιοι καλοί χωρούν... με ελεύθερη είσοδο


Στην διοργάνωση της εκδήλωσης συμμετέχουν :

Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ | Δημοτική Κοινότητα Πλαγιαρίου | Το Σχολειό της Φύσης |Πολιτική Προστασία Μικρας| Το δένδρο ζωής | Οι αθλητικοί σύλλογοι – Ατρόμητος  – Αστέρας  και Ορφέας Πλαγιαρίου. | Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Πλαγιαρίου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.