Τηλέφωνα επικοινωνίας σε περίπτωση ανάγκης για τους δημότες


Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα συνεχιστούν τις επόμενες ώρες και στον Δήμο Θέρμης, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές χιονοπτώσεις και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, παρακαλούμε τους συνδημότες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μας να επικοινωνούν:
- Με τα τηλέφωνα του εργοταξίου Θέρμης: 2310 467110 & 478048, σε όποιες περιπτώσεις αντιμετωπίσουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο του δήμου, λόγω χιονόπτωσης, παγετού.
- Με το τηλέφωνο 6985 753957, σε όποιες περιπτώσεις κρίνουν ότι χρειάζεται η συνδρομή του Δήμου (στέγαση, θερμαινόμενοι χώροι κλπ.).

Επίσης, το Κέντρο Υγείας Θέρμης θα δέχεται όσους έχουν ανάγκη φιλοξενίας κατά τη διάρκεια της νύχτας μετά από συνεννόηση στο τηλέφωνο τηλ.: 2313 310800.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.