Αντιδράσεις και κινητικότητα πλέον παρατηρείται στους πολίτες του Θερμαϊκού απέναντι στην αντιμετώπιση από την Διοίκηση του Δήμου των προβλημάτων υδροδότησης, που παρουσιάστηκαν μετά την χιονόπτωση και τον παγετό και οδήγησαν σε λειψυδρία πολλών ημερών περιοχές στην Περαία και στους Νέους Επιβάτες.
Ήδη έχει συνταχθεί κείμενο που καλεί όσους έχουν  ταλαιπωρηθεί από  διακοπές στην ύδρευση να επικοινωνήσουν προκειμένου να γίνει η αναγκαία καταγραφή που μπορεί να οδηγήσει  σε αναφορά στον εισαγγελέα:

Την τελευταία βδομάδα, λόγω της προαναγγελθείσας από τη μετεωρολογική υπηρεσία κακοκαιρίας, παρατηρήθηκε το φαινόμενο πολλοί άνθρωποι να μην έχουν επί πολλές ημέρες νερό ιδιαίτερα σιτς περιοχές της Περαίας και των Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης.  
Επειδή το θέμα αυτό έχει δημιουργήσει μεγάλο κίνδυνο όσον αφορά τη δημόσια υγεία, υγιεινή και ασφάλεια, παρακαλούνται όλοι όσοι έχουν αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση να μας την αναφέρουν, περιγράφοντάς αναλυτικά το πρόβλημά τους. 
Για το σκοπό αυτό μπορούν να επικοινωνούν με την Μαρουτσέλλα Βασιλειάδου τηλ 6943104320 ή/και τον δικηγόρο δρα Βίκτωρα Τσιλώνη (δικηγορική εταιρία Newlaw, Τσιμισκή 10 & Βενιζέλου, 546 24 Θεσσαλονίκη , τηλ. 2310 551501, από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00 μ.μ.) προκειμένου να γίνει αναλυτική καταγραφή των συμβάντων και κατόπιν να υποβληθεί αναφορά/έγκληση στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.