Μια μεγάλη επιτυχία θεωρούμε πως σημείωσε ο Αντώνης Σρόιτερ στη χθεσινοβραδινή "Αυτοψία" του ALPHA. Ο δημοσιογράφος επεδίωξε και κατάφερε κατά τη γνώμη μας να αποδομήσει πλήρως την εικόνα του "πολυδυσεκατομμυριούχου" σωτήρα της Ελλάδας.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ηρεμία και μεθοδικότητα του δημοσιογράφου που αντιπαρήλθε την προκλητικότητα και την προσβλητικότητα του Σώρρα και προκάλεσε την οργή του "Κροίσου" που τον απείλησε με πέντε μηνύσεις. Ουσιαστικά ο Σώρρας όταν δεν απειλούσε το έπαιζε "σοφιστής" απαντώντας με ορολογία των λέξεων και όχι με ουσία.
Διατεινόμενος ότι θα πάρει στις εκλογές ποσοστό πάνω από 35% υποσχέθηκε ότι από τα καταπιστεύματα των δις που έχει θα καταθέσει 20.000 € στο λογαριασμό του κάθε πολίτη της Ελλάδας.
Παρακολουθείστε την απολαυστική πραγματικά συνέντευξη:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.