Το Κτήμα Γεροβασιλείου συνεχίζει  με εκδηλώσεις να προσφέρει στον πολιτισμό της περιοχής του Θερμαϊκού καλώντας επιστήμονες και διανοητές σε ανοιχτές παρουσιάσεις.
Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017, στις 19:00, το Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου φιλοξενεί τον Καθηγητή Γεωπολιτικής της Ενέργειας και Διευθύνοντα Σύμβουλο της DVK Consultants LLC-Dubai UAE, Δρ. Δημήτριο - Βασίλειο Κόκκινο στη διάλεξημε θέμα:
 

«Παγκοσμιοποίηση: Μύθοι, Πραγματικότητα και Μέλλον»

 



Σε αυτήν την ομιλία θα εξετάσουμε για ποια ακριβώς Παγκοσμιοποίηση μιλάμε, την εξέλιξή της από το 1980 μέχρι σήμερα, τις πραγματικές συνέπειές της και τις πιθανές εξελίξεις, διότι εβρισκόμεθα σε σημείο καμπής.

Στα πλαίσια της διάλεξης το Μουσείο θα είναι επισκέψιμο 18:00-19:00.
Είσοδος ελεύθερη
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.