του ακτιβιστή

Δοκιμάζουν τα νεύρα των καταναλωτών οι της ΔΕΗ.
Δεν εξηγείται διαφορετικά....
Εκτός από τις προγραμματισμένες διακοπές για εργασίες αναβάθμισης του δικτύου, όπως μας πληροφορούν κάθε λίγες μέρες, οι κάτοικοι αισθάνονται ότι είναι όμηροι των καιρικών μεταβολών.
Και μην θεωρήσετε πως χρειάζεται θεομηνία για να έχουμε black out ωρών στις περιοχές του Θερμαϊκού ...... αρκεί ένα ψιλόβροχο ή 4-5 μποφόρ για να είναι πιθανή μια νέα πολύωρη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Από τις 10.30 πμ έως τις 2.30 μμ η σημερινή διακοπή. Χωρίς φαγητό τα νοικοκυριά και φυσικά χωρίς ειδιοποίηση ....
Και όλα αυτά εκτός από τις διαρκείς κι αναιτιολόγητες πτώσης τάσης στο δίκτυο που έχουν καταστρέψει ψυγεία, καταψύκτες, ρούτερ και άλλες ηλεκτρικές συσκευές.
Και φυσικά πολλές φορές πετάξαμε τρόφιμα από τους καταξύκτες λόγω αλλιώσεων.
Δεν ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η συνολική μετατροπή του εναέριου δικτύου σε υπόγειο, όπως διαφήμιζαν εδώ και δεκαετίες οι κατά καιρούς αρμόδιοι της ΔΕΗ.
Γεγονός είναι ότι ανεξάρτητα από τις παρεμβάσεις που γίνονται προγραμματισμένα από τα συνεργεία της εταιρείας οι κάτοικοι δεν έχουν διαπιστώσει καμία διαφορά προς το καλύτερο.
ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ !!!

update 17:50

Ακόμα μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει επανέλθει το ηλεκτρικό ρεύμα στην Κερασιά και Μηχανιώνα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.