Το ετήσιο ραντεβού για την συνεστίαση της Πρωτοβουλίας έγινε για το '17 χθες Τσικνοπαρασκευή στο Ραβαΐσι. Συνέφαγαν, τραγούδησαν και χόρεψαν μέλη και φίλοι που τίμησαν με την παρουσία τους τη συλλογικότητα και συμμετείχαν στη γιορτινή εκδήλωση.
Η βραδιά ήταν πολύ όμορφη και σ' αυτό συνέβαλε κυρίως το μουσικό σχήμα που στηρίζει την Πρωτοβουλία και το συγκροτούν οι ταλαντούχοι μουσικοί φίλοι μας Γιώργος Ζαχαρνάς, Μήτσος Ζαγοριανός και Δημήτρης Τσοχλάς.
Εκ μέρους της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού χαιρετισμό απηύθυνε το μέλος κ. Χριστίνα Δεληχρίστου.
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαυρομάτης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Γιώργος Φεστερίδης, ο επικεφαλής της Συμπολιτείας Θερμαϊκού κ. Σπύρος Κουζινόπουλος και η πρώην βουλευτίνα κα Λίτσα Αμμανατίδου - Πασαχαλίδου.





Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.