Εκδήλωση-συζήτηση για τα σοβαρά προβλήματα της Επανομής, διοργανώνει η δημοτική παράταξη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» την προσεχή Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του Κοινωφελούς Δημοτικού Κτηρίου Επανομής (άνωθεν του ΚΑΠΗ).

Με αφίσα που κυκλοφόρησε η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» καλεί όλους τους κατοίκους της Επανομής να προσέλθουν στη συζήτηση και να θέσουν όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Ανάλογες ενημερωτικές εκδηλώσεις-συζητήσεις της «Συμπολιτείας» θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Θερμαϊκού
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. H ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ φαίνεται ότι κάνει σοβαρή δουλειά για την προσέγγιση και την επίλυση των προβλημάτων του δήμου μας και της Επανομής, σε αντίθεση με τον δήμαρχο και την παρέα του που έμειναν μόνο στην.... "ιστορική πρωτεύουσα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.