Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών -χωρίς αναστολή- και πενταετούς στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων επιβλήθηκε στον Αρτέμη Σώρρα και τη σύζυγό του.

Ο κ. Σώρρας δικάστηκε στην Πάτρα με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με το patrastimes, μηνυτής του ήταν πρώην συνεργάτης του, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του, ο οποίος τού είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελές αυτοκίνητό του και ο Α. Σώρρας τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψής τους, ενώ τυχόν έφεση δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου θα κινηθούν οι διαδικασίες για τη σύλληψή τους.


Σε δηλώσεις του ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, τόνισε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και όλων όσων εμπλέκονται στην "απάτη" που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

Ο ίδιος τόνισε ότι ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του δεν ήταν παρόντες στη δίκη, αλλά μέσω συνηγόρου ζήτησαν αναβολή από το δικαστήριο. Όμως το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα, διότι ήδη είχαν πάρει στο παρελθόν τρεις αναβολές για την ίδια υπόθεση.



πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.