Να που μια από τις αγαπημένες μας θεατρικές ομάδες του Θερμαϊκού δεν αρκείται στις πρόβες και στις σημαντικές παραστάσεις που ανεβάζει. Να που οργανώνουν ομαδικές μεταβάσεις σε θεατρικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής μας. Έτσι πριν λίγες μέρες ναύλωσαν λεωφορείο και ...πήγανε Θέατρο.
Όπως διαβάζουμε στη σελίδα τους ....
Σε εφαρμογή της επιδίωξης της θεατρικής ομάδας «Φύρδην Μίγδην» να οργανώνει πολιτιστικές εξορμήσεις και να αποκτά πληρέστερη αντίληψη και άποψη για τα πολιτιστικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης, τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας παρακολούθησαν το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 20:30 στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, την παράσταση «Ανεμοδαρμένα Ύψη», το μοναδικό λογοτεχνικό έργο της Έμιλυ Μπροντέ, μια ιστορία γεμάτη θυελλώδεις έρωτες, εμμονές, πάθη και εκδίκηση, σε μια παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού.
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που μας συνόδευσαν στην θεατρική αυτή εξόρμηση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη. Για το τέλος, σας χαρίζουμε μια αναμνηστική φωτογραφία και ένα μικρό απόσπασμα από τα λόγια της Κάθριν Έρνσω, ίσως της πιο ατίθασης ψυχής που κατοικούσε στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη»:
«Η αγάπη μου για τον Χήθκλιφ είναι σαν τα αιώνια βράχια από κάτω: λίγη ευχαρίστηση μου δίνει αλλά αναγκαία. Νέλλυ, ΕΙΜΑΙ ο Χήθκλιφ. Είναι πάντα, πάντα στο νου μου. Δε μου δίνει χαρά, όπως δε μου δίνει χαρά ο εαυτός μου, αλλά είναι μέσα μου, σαν τον ίδιο τον εαυτό μου.»
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.