του ακτιβιστή

Ότι η συνοχή της ομάδας Γιάννη Μαυρομάτη έχει χαθεί από πολύ καιρό ήδη είναι γεγονός.
Οι παραιτήσεις και οι αποχωρήσεις είναι το ορατό σύμπτωμα.
Το σημαντικότερο όμως έχει γίνει αντιληπτό και από τον επικεφαλής, εδώ και καιρό, αλλά δεν μπορεί ως φαίνεται να το αντιμετωπίσει, καθώς τα χτυπήματα κάτω από τη μέση έχουν γίνει ο κανόνας στην παράταξη που δείχνει να παραπαίει.
Κι αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά σχεδόν όλα  τα στελέχη της παράταξης της διοίκησης που με περισσή ευκολία συκοφαντούν τους "συναγωνιστές" τους. Και αυτό θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως αναμενόμενο λόγω της διαφορετικής πολιτικής ή και κομματικής κουλτούρας που το κάθε μέλος κουβαλά αλλά και τις βλέψεις για οικονομικές απολαβές που επιδιώκει να έχει.
Αν θεωρούσαμε ότι ένα από τα στελέχη της παράταξης Μαυρομάτη απέπνεε σοβαρότητα και είχε επιδείξει εργατικότητα και δεν ήθελε ποτέ να δημιουργήσει ρήγματα στην παράταξη (ακόμα κι όταν τα μαχαιρώματα πέφτανε βροχή από "φίλους" και "συναγωνιστές") ήταν ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Νίκος Τσουρούς Μπουγιούκας. Ήταν μια ήρεμη δύναμη, με λίγα λόγια και πολύ εργατικός. Δυστυχώς οι γνωστοί - άγνωστοι της παράταξης κατάφεραν να τον εξωθήσουν σε παραίτηση, αρχικά από τη θέση του αντιδημάρχου και αργότερα και από την θέση του δημοτικού συμβούλου. Ο συμπαθής και ειλικρινής Νίκος δεν άντεξε τα συντροφικά μαχαιρώματα, όταν δεν είχε τη στήριξη που ανέμενε.
Και δεν ήταν απλά ένας δημοτικός σύμβουλος. Ήταν ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μαυρομάτη. Και μάλιστα αυτός που "μοίρασε" ψήφους και βοήθεια σε άλλους προκειμένου να εκλεγούν. Και ήταν αυτός που είχε επιλέξει να μην δημοσιοποιήσει τα "καρκινώματα" δηλώνοντας πως παραιτείται για προσωπικούς λόγους....

Λοιπόν αυτός ο ΗΘΙΚΟΤΑΤΟΣ άνθρωπος δεν άντεξε άλλο τη λασπολογία που ακόμα και μετά την παραίτησή του  ρίχνεται από τους πρώην φίλους και με ανάρτησή του στο fb  βάζει τα πράγματα στη θέση τους πετώντας ΑΜΕΣΑ το μπαλάκι στον επικεφαλής που οφείλει άμεσα να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα εκφυλισμού της παράταξης που πριν διόμισυ χρόνια ψηφίστηκε από το 62% των δημοτών του Θερμαϊκού. Και κυρίως να διασφαλίσει την επικράτηση της υγιούς πολιτικής στα πλαίσια της τοπικής αυτοδιοίκησης στον Θερμαϊκό. Και ίσως να καλύψει τον πρώην συνεργάτη του έστω την ύστατη αυτή στιγμή.

Ας δούμε όμως την ανάρτηση του φίλου Νίκου, που δεν άντεξε άλλο τα χτυπήματα κάτω από τη μέση ....

Ως πρεσβευτής της έκφρασης "Η σιωπή είναι χρυσός" ,δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να δημοσιεύσω το λόγο όπου αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του "Αντιδημάρχου Καθαριότητας" και στη συνέχεια από τη θέση του "Δημοτικού Συμβούλου". 

Η λασπολογία όμως προς το πρόσωπό μου από άτομα της ίδιας μου της Παράταξης, με οδήγησε στο να προβώ στη δημοσίευση αυτή. Απώτερος μου σκοπός που ασχολήθηκα με τα "Κοινά" ήταν η ανάπτυξη και βελτίωση του τόπου μου και όχι η προσωπική προβολή και η οικονομική ανταμοιβή,όπως διαδίδουν διάφοροι "Καλοθελητές". Χάρη στη στήριξη και την αγάπη του κόσμου κατάφερα να συγκεντρώσω την πλειοψηφία των ψήφων στις εκλογές και να βρεθώ στην πρώτη θέση. Θέλοντας να ανταποδώσω την αγάπη τους, προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορούσα για την ανάπτυξη του τόπου. 

Μη μπορώντας όμως να αντιμετωπίσω το συνεχή μποϊκοτάζ που δεχόμουνα από μέλη της ίδιας μου της Παράταξης , αποφάσισα να αποχωρήσω τελείως από αυτή. 

Υ.Γ Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους ανθρώπους που με πίστεψαν και ιδιαίτερα στους συνεργάτες μου.


Νικόλαος Τσουρούς- Μπουγιούκας
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.