Από το 2013 ξεκίνησε και κάθε χρόνο επαναλαμβάνεται η συγκεκριμένη δράση Let's do it Greece που πραγματοποιείται από εθελοντές πανελλαδικά και σκοπό έχει τον καθαρισμό της χώρας.
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές "Δεν θέλαμε να γίνονται απλώς καθαρισμοί, αλλά να αλλάξει η νοοτροπία της κοινωνίας γύρω μας. Θέλαμε να δείξουμε στους συμπολίτες μας πόσο μεγάλη σημασία έχει να διατηρούμε την καλή εικόνα της περιοχής στην οποία μένουμε, δείχνοντας έτσι την αγάπη μας για αυτήν. Και φυσικά ως εθελοντές δεν περιμέναμε κάποιον να κάνει την αλλαγή για εμάς, αλλά προσπαθούσαμε οι ίδιοι να φέρουμε αυτή την αλλαγή".


Στη φετινή δράση LET'S DO IT GREECE που θα γίνει την Κυριακή 2 Απριλίου το πρωί συμμετέχει κι ο Δήμος Θερμαϊκού, που θα μας ενημερώσει τις επόμενες μέρες για την ακριβή ώρα και τον τόπο συνάντησης.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.