Πρωταθλητής από τον προτελευταίο αγώνα, ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ, τερματίζει στην πρώτη θέση με 54 βαθμούς ως προς τον δεύτερο με 49.

Ο πετυχημένος προπονητής, στον οποίο οφείλεται κύρια η επιτυχία της ομάδας, Χρύσανθος Κασλής παρέταξε στην δεκαοκτάδα του, τους 1) Πλαστήρα, 2) Πανταζίδη, 3) Κουμπατίδη, 4) Αθανασούλη, 5) Χαρίσκο, 6) Τζίκο, 7) Ασλανίδη, 8) Βαλαβάνη, 9) Λαζαρίδη (3ο γκολ), 10) Μηνασίδη (1ο γκολ), 11) Τσιπιρτίμη (2ο γκολ), 12) Τριανταφυλλίδη, 13) Λοντζετίδη,14) Φράγκο, 15) Ωραιόπουλο, 16) Κουταλή, 17) Χατζηπαπά και 18) Ποϊριατζίδη.

Η Διοίκηση του ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΕΡΑΙΑΣ ευχαριστεί τον Προπονητή και τους Ποδοσφαιριστές της Ομάδας, για τον Άθλο τους να φτάσουν την Ομάδα μας στην κορυφή, καθώς και όλους όσους την συμπαραστάθηκαν.
O τελευταίος αγώνας που θα γίνει μετά το Πάσχα έχει καθαρό διαδικαστικό χαρακτήρα και θα κλείσει το κεφάλαιο της Β΄ Κατηγορίας για τον Αχιλλέα. Από την νέα χρονιά ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ επιστρέφει στην Α΄ Ερασιτεχνική.

Θερμά συγχαρητήρια στον φίλο Χρύσανθο, στην άξια διοίκηση και στους ποδοσφαιριστές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό !!!



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.