Άδικη, θεωρεί η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» με ανακοίνωσή της, την παραπομπή σε δίκη επτά κατοίκων της Επανομής, επειδή είχαν σηκώσει πανό στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, διαμαρτυρόμενοι κατά της εγκατάστασης «πύργου» κεραιών κινητής τηλεφωνίας στο γήπεδο της Αναγέννησης Επανομής. Καλεί δε τους αρμόδιους να σταματήσει η δίωξή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Συμπολιτείας» έχει ως εξής:

Με έκπληξη, πληροφορηθήκαμε ότι τις τελευταίες ημέρες αποστέλλονται κλητήρια θεσπίσματα στους επτά συμπολίτες μας, μέλη της Κίνησης Πολιτών Επανομής, με τα οποία παραπέμπονται να δικαστούν στις 13 Νοεμβρίου 2017 στο Δ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία ότι στις 12 Ιανουαρίου 2014, είχαν αναρτήσει πανό κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα Αναγέννηση Επανομής-Α.Ο. Καρδίας.

Το πανό έγραφε «φυτέψτε δέντρα, όχι κεραίες- πρώτα οι ζωές μας και μετά τα λεφτά σας», και με την ανάρτησή του οι επτά δημότες, μαζί με πολλούς ακόμη κατοίκους της Επανομής διαμαρτύρονταν για την τοποθέτηση στο γήπεδο της Αναγέννησης γιγαντοκεραίας κινητής τηλεφωνίας δίπλα σε σχολικά συγκροτήματα.

Η δημοτική παράταξη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», θεωρεί απαράδεκτη την παραπομπή σε δίκη των επτά Επανομιτών, πολύ περισσότερο που στο εις βάρος τους κατηγορητήριο, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η διαμαρτυρία τους έγινε με απόλυτα ειρηνικό τρόπο. Καλεί δε τις αρμόδιες αρχές να σταματήσει κάθε δίωξη εναντίον τους προκειμένου να μην υποβληθούν σε δικαστική ταλαιπωρία.

Περαία 24 Απριλίου 2017

Η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού»
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.