Από το πρωί σήμερα στήθηκε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής της Περαίας το κινητό πολυιατρείο "Ιπποκράτης" του "Χαμόγελου του Παιδιού" και από τις 8.30 το πρωί ως και τις 4.30 το απόγευμα εξετάζει παιδιά του δήμου Θερμαϊκού, πραγματοποιώντας προληπτικό ιατρικό και οδοντιατρικό έλεγχο.

Το κινητό πολυιατρείο θα βρίσκεται στο χώρο του πάρκου για άλλες τέσσερις ημέρες, μέχρι και την Κυριακή 30 Απριλίου.

Το κινητό πολυϊατρείο του ‘’Χαμόγελου του Παιδιού’’ διαθέτει τέσσερα αυτόνομα ιατρεία και στελεχώνεται από εθελοντές γιατρούς (παιδίατρο, οφθαλμίατρο, ωτορινολαρυγγολόγο), από εθελοντές οδοντιάτρους, καθώς και από νοσηλευτικό ή άλλο προσωπικό του Οργανισμού. Καθημερινά 40 – 45 παιδιά/μαθητές του Δήμου μας θα έχουν τη δυνατότητα να εξετάζονται προληπτικά.

Στα παιδιά που θα "περάσουν" από τον προληπτικό ιατρικό/οδοντιατρικό έλεγχο θα δίδεται ατομικό δελτίο προληπτικού ελέγχου, προκειμένου οι γονείς να λάβουν γνώση και οδηγίες για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας θα είναι ο κ. Παναγιώτης Κολλάρας, ιατρός, δημοτικός σύμβουλος (τηλ. 2310/993271, 6945/276585) και η κ. Βικτώρια Καρακώστα, Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού (τηλ. 23920/22341).


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.