Ήταν η πρώτη παρουσία της νεοσύσταστης ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας "Θεατράλε" στα πολιτιστικά δρώμενα του Θερμαϊκού. Κάτοικοι της περιοχής μας και με όρεξη για δουλειά έδωσαν την πρεμιέρα τους στους θεατρόφιλους της περιοχής με την κωμωδία καταστάσεων του Rick Abbott "Play on !" που έχει παιχτεί στην Ελλάδα με τον τίτλο "Η παράσταση ... συνεχίζεται" και οι συντοπίτες μας την ανέβασαν με τον τίτλο "Πάμε πρεμιέρα ή Τι απέγινε ο Σερ Πέρσιβαλ".
Ήταν η έκτη παράστασή τους η χθεσινοβραδινή στο ΚΑΠΠΑ που παρακολουθήσαμε  - καθώς είχαν προηγηθεί τρεις στη Μηχανιώνα μια στην Επανομή  και μια στον Αλέξανδρο - και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οικολογικού Συλλόγου Περαίας.


Μας άρεσε το στήσιμο της παράστασης από τον Κορνήλιο Ρουσάκη που υπογράφει την σκηνοθεσία, μας διασκέδασαν και μας έκαναν να γελάσουμε  οι ευρηματικές και ανατρεπτικές καταστάσεις που οφείλονται στον συγγραφέα  και  τις απέδωσαν με πολύ κέφι στους ρόλους  οι ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας.

Οι συντελεστές της παράστασης:

Διασκευή-σκηνοθεσία-μουσική επιμέλεια: Κορνήλιος Ρουσάκης
Κοστούμια: Ομάδα Τέχνης Θεατράλε
Σκηνικά: Σωτήρης Ρουσάκης
Βοηθός σκηνοθέτη: Βιργινία Καλλιοντζή
Οργάνωση παραγωγής: Καίτη Αναγνώστου, Σταύρος Καλόστος.

Έπαιξαν: Καίτη Αναγνώστου, Γιώργος Ελευθέρογλου, Βιργινία Καλλιοντζή, Σταύρος Καλόστος, Χρήστος Καπράλος, Μαρία Λευκοπούλου, Μέλλω Νταβράνη, Βασιλική Παπασπύρου, Νίκη Σακκά.
 Να ευχηθούμε καλή συνέχεια με νέες παραστάσεις.




Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.