Σε συναγερμό τέθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης 27 Απριλίου η Αστυνομία, μετά από σχετική πληροφορία για απαγωγή παιδιού έξω από ιδιωτικό νηπιαγωγείο στη Λευκωσία, σε κεντρική οδική αρτηρία της πρωτεύουσας.

Η Αστυνομία αναζητεί αυτοκίνητο μάρκας Range Rover μαύρου χρώματος το οποίο ενέχεται σε υπόθεση απαγωγής της MARIE ELENI GRIMSRUD τεσσάρων χρόνων.

Η σχετική καταγγελία έφθασε στην Αστυνομία γύρω στις 08.30 το πρωί.

Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε για να αποτρέψει τυχόν διαφυγή των δραστών μέσω κατεχομένων ή/και νόμιμων εξόδων από το νησί. Ελικόπτερο της Αεροπορικής Πτέρυγας μετέχει στις έρευνες.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460, στο 112/199 ή στο 22-802331 στο ΤΑΕ Λευκωσίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να πρόκειται για παιδί για το οποίο υπήρχαν πλάνα απαγωγής του και τον Φεβρουάριο του 2016, από τον πατέρα του και η σχετική διαδικασία ανακόπηκε στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, μετά από σχετικό συντονισμό της Αστυνομίας. Τότε η Αστυνομία είχε αποτρέψει στο παρά πέντε σχεδιασμό απαγωγής παιδιού από την Κύπρο και για την υπόθεση είχε περάσει χειροπέδες σε 3 πρόσωπα, που είχαν σκοπό να εισέλθουν στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα.

Η μητέρα Ελληνοκύπρια, ενώ ο πατέρας Νορβηγός. Η μητέρα εξασφάλισε την κηδεμονία του κοριτσιού με απόφαση κυπριακού δικαστηρίου.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νορβηγίας έχει απορρίψει τρεις εφέσεις του Νορβηγού πατέρα που διεκδικούσε την κηδεμονία της μικρής Marie Eleni, με το αιτιολογικό ότι το παιδί ζει στην Κύπρο από τον πρώτο μήνα της γέννησής του.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.