Αναγνωρίζοντας ως ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της εφηβείας, τις κάθε μορφής εξαρτήσεις, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Θερμαϊκού συνδιοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο Εξαρτήσεις και Εφηβεία, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, στις 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο του ΚΑΠΠΑ (Περαία).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν και θα επικοινωνήσουν με το κοινό οι κυρίες:
α) Λουκία Μελετίδου, Msc Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης “ΕΛΠΙΔΑ”, με τίτλο: “Κατανοώντας τις εξαρτήσεις” και
β) Σπυριδούλα Κώτση, Παιδοψυχίατρος στη Μονάδα Εφήβων του ΑΧΕΠΑ., με τίτλο “Χρήση ουσιών στην εφηβεία”.

Την εκδήλωση θα ολοκληρώσουν μουσικά σχήματα από το Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης σε ρυθμούς ροκ  (κλασσικό τμήμα κρουστών, χορωδία, τμήμα ροκ) με υπεύθυνο τον καθηγητή του Ωδείου κ. Κώστα Χανή.

Παράλληλα, στο φουαγέ του θεάτρου θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας από την ομάδα της εκπαιδευτικού Λουλουδιάς Γρέδη καθώς και έκθεση ζωγραφικής από μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θερμαϊκού.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.