Ειτε ψαρα,ειτε τσομπανη ρωτησεις να σου πουν ποιος ειναι ο χειροτερος καιρος,θα σου απαντησουν το πουσι,η ομιχλη.
Ουτε το φουρτουνιδι,ουτε το χιονι.
Το πουσι,το χασιμο.
Ο αδυνατος προσανατολισμος,η στιγμη που ακομη κι ο νους παραδινεται,μονο η καρδια απομενει να χτυπαει στο ρελαντι κι αυτη.
Απο υποχρεωση θαρρεις.
ντουκ...ντουκ...ντουκ,ποτε θα τελειωσει το βασανιστηριο ν'αναρρωτιεται.
Στον ανθρωπο ο χειροτερος καιρος ειναι το μαραζι.
Η παραιτηση.
Η οικειοθελης παραιτηση να επικοινωνησεις για λογους αξιοπρεπειας τις περισσοτερες φορες,εκεινη η κραυγη που δεν ακουει κανεις.
Εκεινο το θελω που βαραει σε ντουβαρια και γυριζει πισω με σκυμμενο το κεφαλι και κρυβεται ντροπιασμενο και σε τρωει τα σωθικα,για τιμωρια επειδη το ξεσηκωσε η ψυχη σου.
Παρεα και το πρεπει που καταπιες ,γιατι εσυ δεν ησουνα ντουβαρι,ειχες αποφασισει να γινεις σακος για προπονηση,να κατατρωει οτι απομεινει.
Μια καρδια σταματημενη προ πολλου κι ενα κορμι γερτο,δυο ματια χορταριασμενα κι ενα χαμογελο να αναζητα ψιθυριζοντας σωτηρια στο χαμο κι ο/η θεραπων -θεραπουσα αδικαιολογητως αποντες.
Καποτε γνωρισα μια λιμνη ματια μου
που'θελε να'ναι θαλασσα.
Εγω θα σε κανω ωκεανο ,μη φοβασαι.

Ποστάρισμα του Τασου Ζευκοπουλου
Μου άρεσε πολύ .... Το έκλεψα και το ανέβασα χωρίς να τον ρωτήσω ....
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.