Λεωφορεία για φοιτητές βγάζει στους δρόμους το ΑΠΘ για την ημέρα της διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών, αυτή την Τετάρτη (24/5).
Πιο αναλυτικά, ανακοινώνεται πως, με απόφαση των Πρυτανικών Αρχών, για τη διευκόλυνση των φοιτητών την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, ημέρα διεξαγωγής φοιτητικών εκλογών, θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω δρομολόγια των δύο (2) λεωφορείων που διαθέτει το ΑΠΘ, ως εξής:
Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από Γιαννιτσών προς Βούλγαρη και αντίστροφα με μοναδική ενδιάμεση στάση το ΑΠΘ (δεν θα πραγματοποιούνται ενδιάμεσες επιβιβάσεις).
Η επιβίβαση θα γίνεται μόνο με την επίδειξη του Φοιτητικού Δελτίου (πάσο) και μόνο για καθήμενους επιβάτες (για όσους δηλαδή επιτρέπει η χωρητικότητα των λεωφορείων) σύμφωνα με τη νομοθεσία.
Αφετηρίες:
Γιαννιτσών 30 & Αναγεννήσεως γωνία (επί της Γιαννιτσών, έναντι Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού)
Βούλγαρη με Στρωμνίτσης γωνία (επί της Στρωμνίτσης, τέρμα λεωφορείων ΟΑΣΘ)
Εξετάζεται η δυνατότητα επέκτασης αυτής της λειτουργίας και τις επόμενες μέρες, σε περίπτωση συνέχισης των κινητοποιήσεων του ΟΑΣΘ. Θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.