Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ζει και "μισθοδοτείται ακόμη από τη CIA" δηλώνει ο πρώην εργαζόμενος στην NSA Έντουαρντ Σνόουντεν, υποστηρίζοντας πως έχει έγγραφα που αποδεικνύουν πως ο ηγέτης της Αλ Κάιντα, δεν "εξουδετερώθηκε" σε επιχείρηση στο Πακιστάν, αλλά ζει με την οικογένειά τους στις Μπαχάμες.

"Έχω έγγραφα που δείχνουν ότι ο Μπιν Λάντεν πληρώνεται ακόμη από τη CIA" σημείωσε, σύμφωνα με την Moscow Tribune.

Πρόσθεσε πως ο Σαουδάραβας, παίρνει πάνω από 100.000 δολάρια το μήνα από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και ότι τα χρήματα αυτά μεταφέρονται σε λογαριασμούς του μέσω εικονικών εταιρειών και οργανώσεων.

"Δεν είμαι σίγουρος που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, αλλά το 2013 ζούσε ήσυχα στη βίλα του με τις πέντε γυναίκες του και τα πολλά παιδιά του" δηλώνει ο πρώην πράκτορας.

"Ο Οσάμα μπιν Λάντεν ήταν ένας από τα πιο ικανά στελέχη της CIA για πολύ καιρό. Τί μήνυμα θα έστελνε στους συνεργάτες τους αν τον είχαν σκοτώσει; Οργάνωσαν μία ψεύτικη εκτέλεση και αυτός απλά εγκατέλειψε την 'κάλυψή' του. Αφού όλοι τον θεωρούν νεκρό κανείς δεν τον ψάχνει, έτσι ήταν απλό να εξαφανιστεί", τόνισε.

"Χωρίς το μούσι, τη στρατιωτική περιβολή κανείς δεν τον γνωρίζει" πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από "The Nation"
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.