Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Θερμαϊκού  αποχαιρετά  τον χειμώνα και υποδέχεται το καλοκαίρι με μια εκδήλωση Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού 2017.

   Το Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού είναι μία γιορτή αφιερωμένη στους αθλούμενους των προγραμμάτων άθλησης όλης της περιόδου 2016-2017.
   Τα παιδικά τμήματα της κινητικής αγωγής, της ενόργανης γυμναστικής, της ρυθμικής γυμναστικής, του kids aerobic και τα τμήματα των ενηλίκων της αεροβικής, της yoga, του pilates, του dance aerobics, του step aerobics, και του Crossfit προετοίμασαν ολιγόλεπτα προγράμματα και θα τα παρουσιάσουν στην αθλητική μας γιορτή την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 στις 20:00 στο Αμφιθέατρο των Πεύκων στην Ν. Μηχανιώνα.

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας να γιορτάσουμε τον αθλητισμό!

Πληροφορίες μπορείτε να λάβετε αν επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2392076011, ή αν μας επισκεφτείτε στο γραφείο μας στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Περαίας στο τέρμα της οδού Κύπρου στην Άνω Περαία, αν στείλετε e-mail στο athlitismosthermaikou@gmail.com
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.