Έκλεισαν τα αμαξοστάσια σε Περαία, Μηχανιώνα και Επανομή, στα πλαίσια των κινητοποιήσεων τους ενάντια στην συμπαιγνία κυβέρνησης κι απόφασης Ελεγκτικού Συνεδρίου που απολύει και μάλιστα με πρόταση για μη καταβολή των ήδη δεδουλευμένων των συμβασιούχων εργαζομένων.
Οι εργαζόμενοι όμως πληροφορούν με δελτίο τύπου και ζητούν την κατανόηση των συνδημοτών τους για την μη αποκομιδή και παρακαλούν για τη μικρότερη δυνατή απόθεση σκουπιδιών στους κάδους όσο κρατούν οι κινητοποιήσεις.
Η ανακοίνωση των εργαζομένων:

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις σύμφωνα με την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Από τις 19-6 έως τις 21-6, γίνεται κατάληψη όλων των αμαξοστάσιων και την Πέμπτη 22-6-2017 συμμετέχουμε στην πανελλαδική απεργία και στη συγκέντρωση των εργαζομένων στην Αθήνα και στην πορεία προς το Υπουργείο Εσωτερικών.

Στόχος όλων είναι η καθαριότητα να παραμείνει δημόσια και να μην ιδιωτικοποιηθεί.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για επαρκές προσωπικό με σταθερή και μόνιμη εργασία.
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στους συμβασιούχους, που έχουν παραταθεί οι συμβάσεις τους, μια και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να τηρήσει τις υποσχέσεις της για αυτούς τους εργαζόμενους!!

Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών του Δήμου Θερμαϊκού για τη μη αποκομιδή των σκουπιδιών και παρακαλούμε για τη μικρότερη δυνατή εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους την περίοδο των κινητοποιήσεων.

ΤΟ Δ.Σ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.