Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Θέρμης σε αθλητικούς χώρους με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης σε γήπεδα, γυμναστήρια, αίθουσες που φιλοξενούν δραστηριότητες σωματείων και προγράμματα μαζικού αθλητισμού.

Συνεργεία του Δήμου, αποτελούμενα κυρίως από υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους προχωρούν με γοργούς ρυθμούς τις εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων των γηπέδων ποδοσφαίρου σε όλη την έκταση της Θέρμης. Πρόκειται κυρίως για παρεμβάσεις στον αγωνιστικό χώρο των γηπέδων, αντικατάστασης του χλοοτάπητα.

Τις προηγούμενες ημέρες εξάλλου, ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των προβολέων του γηπέδου του Θερμαϊκού Θέρμης έτσι ώστε με την έναρξη της νέας σεζόν τον Αύγουστο οι προβολείς του γηπέδου, 20 στον αριθμό, να λειτουργούν στο σύνολό τους, φωτίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το γήπεδο. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο γήπεδο της Λακκιάς , οι οποίες περιλάμβαναν μεταξύ άλλων και συνολική αντικατάσταση του ποτιστικού συστήματος του γηπέδου.

Από νωρίς σήμερα το πρωί, τα συνεργεία του Δήμου, βρίσκονται στο βοηθητικό γήπεδο των Βασιλικών για την προετοιμασία του αγωνιστικού χώρου ώστε να προχωρήσουν άμεσα σε επανασπορά χλοοτάπητα. Τις επόμενες ημέρες ο προγραμματισμός της ΔΕΠΠΑΘ περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης με παρεμβάσεις ηλεκτρολογικές, υδραυλικές και ανανεώσεις χρωμάτων στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια του γηπέδου «Βετεράνων» στο Φράγμα Θέρμης και τα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Νέας Ραιδεστού και του Νέου Ρυσίου, καθώς επίσης και εργασίες επιχωμάτωσης, τοποθέτησης χλοοτάπητα ποδοσφαίρου, με ταυτόχρονη εγκατάσταση ή αντικατάσταση συστήματος αυτόματου ποτίσματος και συμπλήρωση- επισκευή του φωτισμού.

Ο Δήμος Θέρμης διαθέτοντας λιγοστούς πόρους, σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους, αλλά με ανεξάντλητα αποθέματα ευθύνης, προσπαθεί να ανταποκριθεί εγκαίρως στη συντήρηση και προετοιμασία όλων των δημοτικών αθλητικών υποδομών, ώστε να είναι πανέτοιμες να υποδεχτούν τους Αθλητές μας την νέα περίοδο.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.