Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 14:00, στο Δημαρχείο Θερμαϊκού, ο Δήμος Θερμαϊκού πρόκειται να δωρίσει στη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης έναν προτζέκτορα και ένα λάπτοπ, για χρήση τους στην προβολή της οδικής ασφάλειας κ των τροχαίων ατυχημάτων σε σχολεία και άλλες κοινωνικές ομάδες.

Την παράδοση θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης και την παραλαβή ο Διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης Α/Δ κ. Σουρβίνος Γεώργιος.

«Τα τροχαία ατυχήματα έχουν γίνει πλέον μάστιγα για τον τόπο μας και θρηνούμε συχνά θύματα από τέτοια οδυνηρά περιστατικά, που οφείλονται στην κακή οδηγική μας παιδεία και στην έλλειψη ενημέρωσης από τους τροχαίους κινδύνους που απειλούν τη ζωή μας. Υπ’ αυτή την έννοια η προσφορά μας στη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα στην αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων».

Τον εξοπλισμό, που δεν επιβάρυνε τον προϋπολογισμό του δήμου, μαθαίνουμε πως προσέφερε η αντιδημαρχία Καθημερινότητας και έγινε με πρωτοβουλία του κ. Φεστερίδη που διατηρεί καλές σχέσεις, λόγω της προηγούμενης επαγγελματικής ιδιότητάς του, με υπηρεσίες της Αστυνομίας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.