Κάποτε πιστέψαμε ότι ο Σταύρος αποτελούσε μια από τις επιλογές "αναχώματος" του συστήματος απέναντι στην επελαύνουσα αριστερά (ποιά αριστερά ;;; χαχαχα). Μια αριστερά που αποδείχτηκε ότι ανεξάρτητα αν αρχικά υπήρξε οτιδήποτε, στην πορεία ήταν ο αποκλειστικός συνδαιτημόνας και αναγκαίος ιμάντας μεταβίβασης των απαιτήσεων των δανειστών, γκρεμίζοντας τις όποιες ελπίδες των ευκολόπιστων. Και μπήκαμε στον προβληματισμό για τις αρχικές εκτιμήσεις μας για τον Σταύρο (του συστήματος ;;).
Μάλιστα τον τελευταίο χρόνο μάλλον αρχίσαμε να βλέπουμε με συμπάθεια τον Σταύρο, ιδιαίτερα μετά τις διαδοχικές αποχωρήσεις από το Ποτάμι συνεργατών του, που έσπευσαν σε αγκαλιές περισσότερα υποσχόμενες  για την προσωπική τους παραμονή στην πολιτική σκηνή.
Τις τελευταίες βδομάδες μας στενοχώρησε η πληροφορία ότι παρουσιάστηκε στον Σταύρο κάποιο πρόβλημα υγείας αφού διαγνώστηκε η ύπαρξη όγκου στην κοιλιακή χώρα του.
Συνέπεια αυτού την περασμένη εβδομάδα ο Σταύρος υποβλήθηκε στο Metropolitan σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης νεοπλάσματος στην κάτω κοιλία, το οποίο διαγνώστηκε σε αρχικό στάδιο προ διμήνου στο Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας.
Αφού στείλουμε τις ειλικρινείς ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση στον κ. Σταύρο Θεοδωράκη, ποστάρουμε την δική του ανάρτηση στο fb που δείχνει πως βιώνει το αναπάντεχο πρόβλημα που του παρουσιάστηκε. Κυριαρχεί το:  τελικά δεν είναι όλα «όλα καλά».
Ακολουθεί  το μήνυμα του κ. Θεοδωράκη:
Τελικά δεν είναι όλα «όλα καλά». Οι ιστολογικές εξετάσεις δείχνουν ότι για τους επόμενους μήνες θα χρειαστώ φαρμακευτική αγωγή. Θα το αντιμετωπίσω όπως το αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι γύρω μας και οι περισσότεροι το ξεπερνούν.
Εδώ και δύο μέρες σκεφτόμουν αν θα έπρεπε να το ανακοινώσω. Ή αν θα υπομένω υποκριτικά τις ζεστές ευχές, «περαστικά», «μπράβο, όλα τέλειωσαν». Όμως, από τη στιγμή που είσαι στην πολιτική δεν μπορεί άλλα να ξέρουν οι φίλοι σου και άλλα η κοινωνία.
Τώρα όμως που το μάθατε θέλω να σας ζητήσω και να το ξεχάσετε. Προφανώς τα ΜΜΕ θα ασχοληθούν για μια – δυο μέρες. Όμως η κουβέντα θα ήθελα να σταματήσει εδώ. Δεν έχω σκοπό να κάνω συζητήσεις ή να δώσω συνεντεύξεις με θέμα την υγεία μου. Θέλω να παραμείνω ο Σταύρος χωρίς άλλους προσδιορισμούς. Για κάποιους, συναγωνιστής, για κάποιους, αντίπαλος, για κάποιους, αδιάφορος.
Άλλωστε η απόφαση μου να αγωνιστώ, μαζί με ένα Ποτάμι ανθρώπων, για να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα, δεν αλλάζει ούτε μπαίνει σε δεύτερο πλάνο. Αλλά επί αυτού θα τα πούμε σύντομα.
Καλό σας απόγευμα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.