Με δελτίο τύπου το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Θερμαϊκού πληροφορούν πως αντιλαμβανόμενοι τις ιδιαίτερες συνθήκες και τις υψηλές θερμοκρασίες που θα επικρατούν αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μερική αποκομιδή σκουπιδιών από περιοχές του Δήμου.

Η ανακοίνωση - ενημέρωση του Συλλόγου Εργαζομένων Θερμαϊκού έχει ως εξής:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου λαμβάνοντας υπόψη την ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. για συνέχιση των καταλήψεων των αμαξοστασίων, τις υψηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο 24-25 Ιουνίου και ότι ο Δήμος Θερμαϊκού αποτελεί τουριστικό προορισμό και για να προστατευθεί η δημόσια υγεία αποφάσισε σε συνεννόηση με τη δημοτική αρχή να γίνεται αποκομιδή με ένα από τα τρία ετοιμοπόλεμα απορριμματοφόρα που έχει ο Δήμος.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.