Η συγγραφέας Άννα Στεφούλη και το σωματείο εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ σας καλούν στο εργοστάσιο την Παρασκευή 30 Ιουνίου, ώρα 8, σε μια καλλιτεχνική δράση μέσα από το τελευταίο της μυθιστόρημα «Άλλον δεν έχω», εκδόσεις «Ταξιδευτής».
Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδημητρίου.
Τραγούδια σχετικά με το βιβλίο θα ερμηνεύσει η πολυμελής ορχήστρα « Ό,τι μπορούμε κάνουμε »
Θα ακολουθήσει γλέντι.
Την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 8 το βράδυ ένα διαφορετικό καλλιτεχνικό και αγωνιστικό βραδινό στη ΒΙΟΜΕ.


Επειδή πολλοί φίλοι και φίλες ρωτούν
πώς φτάνει κανείς στη ΒΙΟΜΕ
δίνω την πιο εύκολη εκδοχή.


Κινούμενοι στην Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής (ρεύμα εξόδου από την πόλη) κάνετε αριστερά στο πρώτο φανάρι από το φανάρι που βρίσκεται στο ύψος του παλιού γνωστού ΒΙΑΜΥΛ (δεξιά του είναι σήμερα σουπερ μάρκετ Βασίλαγας).
Όταν κάνετε αριστερά υπάρχει μια μικρή νησίδα. Ευθεία πάει στην παλιά Φίλκεραμ. Δεξιά έχει ένα στενό δρόμο περιστοιχισμένο με δέντρα (κυπαρίσσια) . Τον ακολουθείται για περίπου εκατό μέτρα και βλέπετε την πινακίδα ΣΕΒΙΟΜΕ. Φτάσατε.
Μπορείτε αντί του πρώτου χώρου παρκινγκ που συναντάτε αμέσως να κατευθυνθείτε στα ενδότερα όπου επίσης υπάρχει μεγάλη πλατεία για παρκάρισμα.

ΥΓ.
1.     Όσοι ακολουθήσετε το ρεύμα εισόδου στην πόλη στρίβετε στο φανάρι που βρίσκετε στο ύψος της ΖΕDA (εκείνου του περίεργου κτιρίου σαν σκαληνό τρίγωνο)
2.     Στο φανάρι δηλαδή που είναι στο ύψος του ζαχαραπλαστείου Αγαπητός
3.     Εκεί που είναι το παλιό καρνάγιο με το ενδιαφέρον ταβερνάκι
4.   ΕΣΧΑΤΟ. Αγοράζετε NAVIGATOR
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.